Παίζει στο Παρίσι; – VIDEO

14:39 7/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Το 2016 δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού. Το 2017 απουσίαζε παρ’ότι ήταν υγιής. Το 2018, η συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ στο French Open παραμένει ερωτηματικό

Το βέβαιο είναι ότι ο Ελβετός μαέστρος, θέλει πολύ να ξαναπαίξει στα γήπεδα του Roland Garros εκεί όπου το 2009 έζησε μια από τις πιο έντονες και συγκινητικές στιγμές της καριέρας του, κατακτώντας το μοναδικό Major

που έλειπε από τη συλλογή του.

“Το όνειρο είναι να ξανά κερδίσω το Γαλλικό Όπεν” είπε σε μια από τις συνεντεύξεις που έδωσε κατά τη διάρκεια των αθλητικών βραβείων Laureus στο Μόντε Κάρλο την προηγούμενη εβδομάδα ο μαέστρος, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στο Παρίσι για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια!

To 2015 o Φέντερερ είχε αποκλειστεί στα προημιτελικά από τον Σταν Βαβρίνκα και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο φημισμένο Grand Slam.

Ο 36χρονος παραδέχθηκε ότι το γεγονός πως παρέκαμψε το περσινό Γαλλικό Όπεν, παρ’ότι υγιής, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, μια από τις δυσκολότερες στην καριέρα του.

Όμως, το Παρίσι απέχει αρκετά και αυτό που προέχει τώρα για τον Ρότζερ Φέντερερ είναι η διπλή υπεράσπιση σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Ο μαέστρος βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, όπου τη Δευτέρα 05/03 θα δώσει αγώνα επίδειξης με τον Τζακ Σοκ στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

R.Federer au micro de Yahoo aux #Laureus18 : « Le rêve, c’est de remporter Roland-Garros à nouveau. » pic.twitter.com/UQCEcE52St

Yahoo Sport France (@YahooSportFR) February 27, 2018

The post Παίζει στο Παρίσι; – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα