Μπουσάρ: Προτίμησε τις διακοπές από το Miami Open

Η Τζίνι Μπουσάρ παρότι δεν βρίσκεται πια στις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου, παραμένει πάντα στο προσκήνιο και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αρκετές φορές.

Η 27χρονη αθλήτρια από τον Καναδά, έχοντας αρκετές επιτυχίες στο παρελθόν, όταν και έφτασε ως το Νο5 του κόσμου, παίζοντας μάλιστα και σε τελικό Grand Slam (στο Wibledon το 2014) πλέον προσπαθεί με τον καιρό να βρει τον παλιό της εαυτό.

Η Μπουσάρ, έχοντας βρει κάπως αγωνιστικό ρυθμό το τελευταίο διάστημα, παίζοντας σε κάποια τουρνουά, τόσο

στα μονά, όσο και στα διπλά, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της εκτός Miami Open, κάτι που δεν περίμεναν πολλοί.

Η Νο118 στον κόσμο τενίστρια, κατάφερε να παίξει πρόσφατα τόσο στους τελικούς των διπλών στο τουρνουά της Λυών, όσο και στον τελικό στα μονά του Όπεν της Γουαδαλαχάρα.

Οι εμφανίσεις της, της έδωσαν σίγουρα κάποια έξτρα αυτοπεποίθηση ενόψει συνέχειας και σίγουρα όλοι περιμένουν μια ακόμη καλύτερη Μπουσάρ το επόμενο διάστημα.

Η ίδια φυσικά θεωρεί πώς ακόμη θέλει αρκετά παιχνίδια για να βρει τον ρυθμό που επιθυμεί, ωστόσο η απόφαση της να μην κατέβει στο Miami και να πάει διακοπές στη Καλιφόρνια μπορεί να χαρακτηριστεί και απρόσμενη κατά πολλούς.

“Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη, θέλω να συνεχίσω να παίζω και να αγωνίζομαι σε διάφορα παιχνίδια“, επεσήμανε η Μπουσάρ.

Η 27χρονη Καναδή μετά τις διακοπές της στην Καλιφόρνια, θα επιδιώξει την επανεμφάνιση της στα clay courts, με στόχο φυσικά να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Μπουσάρ: Προτίμησε τις διακοπές από το Miami Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα