Ενθουσιασμένος με την επιστροφή ο Τόνι Ναδάλ – VIDEO

Σε, όσο το δυνατόν, κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί να επιστρέψει η Ισπανία, με τη Μαγιόρκα να μπαίνει στην Φαση 1 της άρσης των περιοριστικών μέτρων και στον αθλητισμό.

Αυτό σημαίνει ότι η κορυφαία Ισπανική και μια από τις κορυφαίες ακαδημίες τένις στον κόσμο, η Rafael Nadal Tennis Academy, άνοιξε ξανά τα γήπεδά της για να συνεχίσει την αναζήτηση και την ανάπτυξη των νέων

Ναδάλ.

Ο διευθυντής της ακαδημίας, Τόνι Ναδάλ, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του που επιστρέφει στις καθημερινές δραστηριότητες της ακαδημίας αν και είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων εντός court με τα παιδιά της RNA.

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επιστρέψαμε στο court. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στον αθλητισμό είναι να είσαι προετοιμασμένος και αυτή είναι μια ευκαιρία. Είναι αλήθεια ότι δεν θα έχουμε τουρνουά για μερικούς μήνες αλλά αυτό μας δίνει χρόνο να δουλέψουμε. Πάντα μπορείς να βελτιωθείς και είμαστε σε αυτή τη φάση τώρα. Πρέπει όταν επιστρέψουμε στο γήπεδο, να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Τα παιδιά καταλαβαίνουν πολύ καλά και οι προπονητές προσεγγίζουν την εποχή με ενθουσιασμό και πάθος που είναι το πιο σημαντικό στη ζωή” είπε ο Θείος Τόνι.

Ο Ισπανός coach, μίλησε και για τις δυσκολίες στην αρχή του lockdown καθώς και για την περιπέτειά του να επιστρέψει από το Μεξικό όπου βρισκόταν.

“Ήμουν στο Rafa Nadal Tennis Center στο Κανκούν του Μεξικό. Εκεί μάθαμε ότι η Ισπανία πρόκειται να κλείσει τα σύνορά της και τίθεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Φύγαμε νωρίτερα απ’το προγραμματισμένο και επιστρέψαμε στην Ισπανία. Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, προτιμάς να είσαι στο σπίτι με την οικογένειά σου”

Ο Τόνι Ναδάλ μίλησε και για τη χρήση της μάσκας από τον ίδιο: “Σίγουρα είναι πιο άνετα χωρίς μάσκα αλλά στην ηλικία μου πρέπει να προσέχω την υγεία μου. Πάνω απ’όλα προσέχω μην κολλήσω τα παιδιά. Αν μου πουν ότι πρέπει να φοράω μάσκα, θα φορέσω. Είναι αυτό που είναι κι αυτό που πρέπει να κάνω. Στην τελική, συνηθίζεται. Θα είναι λίγο περίεργο για τους επόμενους μήνες που θα πρέπει να φοράμε μάσκα αλλά πρέπει να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο”

The post Ενθουσιασμένος με την επιστροφή ο Τόνι Ναδάλ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα