Επιστρέφει στη δράση ο Τιμ

Ο Ντομινίκ Τιμ είναι ο πρώτος τενίστας από τους κορυφαίους του ανδρικού Tour που επιστρέφει στη δράση μετά την πανδημία του κορονοϊού…

Ο Αυστριακός θα δώσει το παρών σε ένα ανεπίσημο τουρνουά της Βιέννης, παρέα με τους καλύτερους τενίστες της χώρας του, που βρίσκονται φυσικά χαμηλότερα από τον ίδιο στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Νο3 τενίστας του κόσμου θα παίξει στο Generali

Austrian Pro Series που θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις Tennis Leistungszentrum Südstadt, από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 7 Ιουνίου.

Οι 16 καλύτεροι Αυστριακοί τενίστες χωρίστηκαν σε τέσσερα Groups, με τον Τιμ να είναι επικεφαλής στο Group A. Οι αγώνες των πρώτων δυο ομίλων θα γίνουν από τις 25 μέχρι τις 28 Μαΐου, ενώ οι αγώνες των άλλων δυο θα διεξαχθούν από τις 29 Μάιου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Το τουρνουά είναι σε μορφή round robin, με τους πρώτους δυο τενίστες κάθε Group, να προκρίνονται στην προημιτελική φάση.

Η διοργάνωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την σελίδα του Tennisnet στο Facebook, ενώ τα δικαιώματα για τους αγώνες του Τιμ έχουν αγοράσει δυο κανάλια της Αυστριακής τηλεόρασης. Το prize money του τουρνουά είναι 151.000 ευρώ.

Οι όμιλοι

Group A: Dominic Thiem, Lucas Miedler, David Pichler, Sandro Kopp
Group B: Jurij Rodionov, Jürgen Melzer, Lenny Hampel, Marko Andrejic
Group C: Dennis Novak, Sam Weissborn, Alex Erler, Lukas Neumayer
Group D: Sebastian Ofner, Phillip Oswald, Max Neuchrist, Moritz Thiem

The post Επιστρέφει στη δράση ο Τιμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα