Ένας Καλιφορνέζος στο Τέξας (vids)

Στο δρόμο των νικών επέστρεψε ο Τέιλορ Φριτς μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό του μόλις στο 2ο γύρο του Australian Open 2023 από τον Αλεξέι Ποπίριν, αφού ο κορυφαίος Αμερικανός τενίστας στον κόσμο, κατάφερε να ξεπεράσει τη δύσκολη πρεμιέρα του στο Dallas Open την Πέμπτη.

Το Νο1 του ταμπλό, μετά από δύο κλειστά σετς, επικράτησε 7-6(5), 6-4 του Τζακ Σοκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά

του indoor τουρνουά της πατρίδας του, μια νίκη που του εξασφαλίζει την άνοδο στο career high Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης την επόμενη εβδομάδα στο ATP Rankings.

O 25χρονος Φριτς, πέτυχε το μοναδικό break στο ματς στο πρώτο game του 2ου σετ και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να απειλήσει το σερβίς του, ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

“Πιστεύω έπαιξα πολύ καλά. Ο Τζακ σέρβιρε καλά κι όταν είχα ευκαιρίες στο σερβίς του, έπαιξε πολύ αποτελεσματικά. Προστάτευσα το σερβίς μου και είμαι χαρούμενος για τη νίκη” είπε ο Φριτς ο οποίος στα προημιτελικά του Dallas Open θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Γκιρόν που στο τελευταίο παιχνίδι της Πέμπτης επικράτησε 6-4, 6-3 του Όσκαρ Οτέ.

Things are going down in Dallas…@Taylor_Fritz97 | @JackSock92| #DALOpen

pic.twitter.com/x2kj55zcN3

Dallas Open (@DALOpenTennis) February 10, 2023

Adding a little Texas flair to the California boy.#DALOpen | @Taylor_Fritz97 | @atptour pic.twitter.com/sHcCeZkGSX

Dallas Open (@DALOpenTennis) February 10, 2023

Νωρίτερα, ο Τζον Ίσνερ πήρε επίσης το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους της διοργάνωσης με νίκη 6-3, 7-6(1) επί του Ντάνιελ Αλτμάγερ, σφραγίζοντας τον προημιτελικό με τον Εμίλιο Γκόμεζ ενώ και ο Άντριαν Μαναρινό εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα προημιτελικά της ATP 250 διοργάνωσης.

Οι προημιτελικοί του Dallas Open

Φριτς-Γκιρόν
Μαναρινό-Γου

Ίσνερ-Γκόμεζ
Τιαφό-Γουλφ

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Ένας Καλιφορνέζος στο Τέξας (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα