Σάκκαρη: Προημιτελικά κόντρα στην καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς

18:42 9/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Μια από τις καλύτερες φίλες της στο Tour, τη Ντόνα Βέκιτς, θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στην προημιτελική φάση του Upper Austria Ladies Linz, την Παρασκευή (10/2).

Η 27χρονη Ελληνίδα, που μετράει δυο συνεχόμενες straight sets νίκες αυτή την εβδομάδα στο 250άρι τουρνουά της Αυστρίας, έμαθε την επόμενη αντίπαλό της, από το ζευγάρι της Ντόνα Βέκιτς με τη Μάντισον Μπρενγκλ.

Μετά από 73 λεπτά αγώνα, η Κροάτισσα και Νο33 τενίστρια του κόσμου, κέρδισε την

Αμερικανίδα και Νο82, με 6-3, 6-1 και “σφράγισε” το πολύ ενδιαφέρον ραντεβού της με τη Σάκκαρη, στις “8” καλύτερες του θεσμού.

Στο Tour της WTA, οι δυο τους έχουν κοντραριστεί πέντε φορές στο παρελθόν, με την 26χρονη και Νο5 του ταμπλό στο Λιντς, να έχει υπέρ της το Η2Η, με το ευρύ 4-1.

Πιο πρόσφατη συνάντησή τους, στη φάση των “32” του Σαν Ντιέγκο, πέρυσι, με τη Βέκιτς να επικρατεί χωρίς απώλεια set.

Συνολικά, σε επαγγελματικό επίπεδο (συμπεριλαμβανομένων των ITF τουρνουά), Σάκκαρη και Βέκιτς έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους επτά φορές, με την Κροάτισσα να μετράει πέντε νίκες, έναντι δυο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας.

Η μονομαχία τους, πάντως, προμηνύεται εντυπωσιακή, μιας και η Βέκιτς βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και σε συνδυασμό με την καλή εβδομάδα που διανύει η Μαρία στο Λιντς, το παιχνίδι αναμένεται να είναι άκρως ανταγωνιστικό.

UPPER AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Σάκκαρη: Προημιτελικά κόντρα στην καλή της φίλη, Ντόνα Βέκιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σάκκαρη, Προημιτελικά, Ντόνα Βέκιτς,sakkari, proimitelika, ntona vekits