Ένας διαφορετικός Ράφα στο γρασίδι! – VID

18:18 7/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ραφαέλ Ναδάλ κάνει τις καλύτερές του εμφανίσεις στο γρασίδι εδώ και πολύ καιρό και επιτέλους “έσπασε” το φράγμα της πρώτης εβδομάδας στο Wimbledon μετά την άνετη νίκη και επί του Αλεξ Ντε Μινόρ!

Εχει μετατρέψει το γρασίδι σε…χώμα!

Δίχως να έχει χάσει ακόμα σετ και έχοντας απωλέσει μόλις 26 games σε τρεις αγώνες στο Λονδίνο μέχρις στιγμής, ένας διαφορετικός

προς το καλύτερο Ραφαέλ Ναδάλ στο γρασίδι, “έκλεισε” θέση για τη συναρπαστική δεύτερη εβδομάδα στο All England Club!

Ούτε το νεανικό “θράσος” του Αλεξ Ντε Μινόρ μπόρεσε να “πληγώσει” τον θρυλικό Μαγιορκέζο που ήταν ακόμα καλύτερος από τα δύο πρώτα του ματς στο Λονδίνο για να “καθαρίσει” τον 19χρονο Αυστραλό με το εμφατικό 6-1, 6-2, 6-4 που τον στέλνει στον τέταρτο γύρο κόντρα στον Γίρι Βέσελι ή τον Φάμπιο Φονίνι!

Στα μεγάλα συν της εμφάνισης του Ράφα το γεγονός ότι δεν απώλεσε ούτε μία φορά το σερβίς του παρά το γεγονός ότι σποραδικά ο Ντε Mινόρ έφθανε σε break point.

Ειδικά το forehand του Ισπανού, το βασικό του όπλο ανά τα χρόνια βρίσκεται σε “άγρια” κατάσταση, διαρκώς αλλάζει το τέμπο του ράλι υπέρ του και μικραίνει τη διάρκεια των πόντων κάτι που πλέον έχει απόλυτη ανάγκη ο 32χρονος τενίστας.

Μένει να δούμε πώς θα τα πάει και κόντρα σε πιο σθεναρή αντίσταση αλλά όντας ήδη στη δεύτερη εβδομάδα κέρδισε σίγουρα το γεγονός ότι οι πάντες θα θέλουν να τον αποφύγουν καθώς ο Ισπανός έχε τρομερό ποσοστό νικών όσο πλησιάζουμε στους τελευταίους γύρους των Slam…

Σάββατο, 7/7: 3ος γύρος Wimbledon

Raonic (Canada) beat Novak (Austria) 7-6(5) 4-6 7-5 6-2
Del Potro (Argentina) beat Paire (France) 6-4 7-6(4) 6-3
Nadal (Spain) beat De Minaur (Australia) 6-1 6-2 6-4
Simon (France) beat Ebden (Australia) 6-1 6-7(3) 6-3 7-6(2)

WIMBLEDON MEN’S DRAW– OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ένας διαφορετικός Ράφα στο γρασίδι! – VID appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα