“Έχω βαρεθεί τους big servers”

14:52 7/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Μάντισον Κις μετά τον αποκλεισμό της από το φετινό Wimbledon σχολίασε το γεγονός ότι οι big servers κερδίζουν πάρα πολλούς άσους στις αναμετρήσεις τους στο γρασίδι και κάνουν… βαρετό το παιχνίδι!

Η Αμερικανίδα υπέστη ήττα σοκ στον 3ο γύρο του Wimbledon από την Εβγκένια Ρόντινα και έμεινε εκτός διεκδίκησης του τίτλου στο Λονδίνο από πολύ νωρίς. Μετά

από την ήττα της, η Μάντισον Κις σχολίασε και τους big servers.

Το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, εξέφρασε την άποψή της με απόλυτη ειλικρίνεια για την κατάσταση που επικρατεί με τους τενίστες και τις τενίστριες που σερβίρουν φοβερά και κερδίζουν υπεράριθμος άσους στο γρασίδι, χαρακτηρίζοντας τους… βαρετούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Βαριέμαι να βλέπω τους big servers να αγωνίζονται. Είμαι ειλικρινής μαζί σας. Συγγνώμη, αλλά κερδίζουν… 312 άσους σε κάθε ματς. Είναι βαρετό. Η μπάλα σκάει εντελώς διαφορετικά στο γρασίδι, από ότι σε άλλες επιφάνειες, και τους ευνοεί.

Ο κάθε αντίπαλος θα πρέπει να παίξει από πολύ χαμηλά την μπάλα, πράγμα δύσκολο. Πάντα τα πηγαίνω καλά στο γρασίδι, δεν έχω θέμα να αντιμετωπίζω κοπέλες που σερβίρουν φοβερά δυνατά, όμως πραγματικά είναι βαρετό να το βλέπεις”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Έχω βαρεθεί τους big servers” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα