“Άχαστος” Ντέλπο στον 4ο γύρο! – VIDEO

16:28 7/7/2018 - Πηγή: Tennis24
Ούτε σετ δεν έχει χάσει ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο για να φθάσει στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon καθώς επικράτησε του αυτοκαταστροφικού Μπενουά Περ που και πάλι έκανε τα δικά του κάνοντας δύσκολη τη ζωή του Κάρλος Μπερνάντες…

Είναι ο πιο ώριμος Ντελ Πότρο που έχουμε δει ποτέ!

Οταν έχει περάσει τέσσερα δύσκολα χειρουργεία, αναρίθμητους τραυματισμούς και πολύμηνες αποχές από το άθλημα δεν είναι καθόλου εύκολο να επιστρέφεις στο τοπ επίπεδο παίζοντας το ωριμότερο

τένις της ζωής σου!

Αυτός ακριβώς κάνει ο “Πύργος” Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο που βρίσκεται ήδη στη δεύτερη εβδομάδα και του Wimbledon μετά από τρεις πειστικότατες νίκες που έχουν έρθει δίχως να χάσει ούτε σετ!

Ο ημι-φιναλίστ του φετινού Ρολάν Γκαρός δυσκολεύτηκε αρκετά από τον Μπενουά Περ που και πάλι έκανε κάκιστη εντύπωση με τα χωρίς λόγο νεύρα και φωνές που παρουσίασε σε όλο το ματς αλλά τελικά επικράτησε του αλλοπρόσαλλου Γάλλου με 6-4, 7-6(4), 6-3 και είναι ένα βήμα πριν τα προημιτελικά όπου συναντά ενδεχομένως ξανά μετά το Παρίσι, τον Ραφαέλ Ναδάλ!

Θυμίζουμε πως ο Ντέλπο μπήκε στη φετινή διοργάνωση χωρίς να παίξει ούτε ένα τουρνουά προετοιμασίας στο γρασίδι ενώ η καλύτερή του πορεία στο τουρνουά είχε έρθει το 2013 στον ημιτελικό γύρο σε εκείνο το επικό πεντάσετο ματς κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στα του ματς κόντρα στον Περ, ο Ντελ Πότρο δυσκολεύτηκε και στα τρία σετ αλλά βοηθήθηκε από τον ίδιο τον…Περ που με τα συνεχή νεύρα του και τις φωνές κατά πάντων δεν έβρισκε ρυθμό για πολλή ώρα με συνέπεια να αυτοκαταστρέφεται διαρκώς!

Ο 29χρονος Αργεντινός είχε κάποια προβλήματα στο σερβίς του, έκανε αρκετά διπλά λάθη αλλά γενικά επέβαλε τον ρυθμό του κόντρα στον εκκεντρικό Γάλλο που θα μπορούσε πάντως να είχε πάρει τουλάχιστον ένα σετ αν απέβαλλε όλη την αρνητική ενέργεια που είχε στο σύστημά του πιο εύκολα.

Δύσκολο γενικά πρωινό είχε ο…Κάρλος Μπερνάντες, διαιτητής της αναμέτρησης καθώς τα νεύρα του Γάλλου τον είχαν μόνιμο αποδέκτη ενώ σε κάποια στιγμή στο τρίτο σετ, ο Περ ζήτησε από τον supervisor του αγώνα να φύγει ο Μπερνάντες από το ματς!

Ο Ντελ Πότρο βγήκε τελικά νικητής μετά από όλα αυτά τα ευτράπελα και θα είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα σε Σιμόν ή Εμπντεν.

Ανοιχτούς λογαριασμούς για την πρόκριση στον τέταρτο γύρο είχε αφήσει από την Παρασκευή ο Μίλος Ράονιτς κόντρα στον Ντένις Νόβακ με το σκορ να είναι μάλιστα στο 1-1 και 6-5 υπέρ του Καναδού στο τρίτο σετ.

Ο 27χρονος τενίστας έκανε καταπληκτική δουλειά με την επανέναρξη του αγώνα το Σάββατο σπάζοντας με τη μία το σερβίς του Αυστριακού και κερδίζοντας έτσι το τρίτο σετ ενώ και στο τέταρτο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος χάνοντας μόλις δύο games.

Φαντάζει, πλέον, ως η μεγαλύτερη απειλή στο πάνω μέρος του ταμπλό για τον Ρότζερ Φέντερερ μέχρι τον τελικό γύρο του τουρνουά.

Σάββατο, 7/7: 3ος γύρος Wimbledon

Raonic (Canada) beat Novak (Austria) 7-6(5) 4-6 7-5 6-2
Del Potro (Argentina) beat Paire (France) 6-4 7-6(4) 6-3

WIMBLEDON MEN’S DRAW– OOP(-2h)

Κώστας Αϊτάκης

The post “Άχαστος” Ντέλπο στον 4ο γύρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα