Ένα ματς μακριά!

Εκανε το 2×2 ο Θανάσης Κοκκινάκης στους προκριματικούς γύρους στο Wimbledon και πλέον είναι ένα ματς μακριά από την τρίτη πρόκρισή του στο βασικό ταμπλό της σπουδαίας διοργάνωσης!

Αυτό τη φορά δίχως αγκομαχητά και…ανατροπές, ο Θανάσης Κοκκινάκης επικράτησε πολύ εύκολα του Πολωνού Καμίλ Μάιτζρακ με 6-1, 6-4.

Τους δύο τενίστες θεωρητικά χώριζαν μόνο 12 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (Νο180 vs Νο192), δείγμα του πόσο πλασματική είναι η τωρινή θέση του 22χρονου τενίστα, ωστόσο, αυτό λίγα πράγματα λέει όταν μπαίνεις στο κορτ.

Ο

Θανάσης όμως ήταν σοβαρός και πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα και δίχως διάθεση να αφήσει τον αντίπαλό του ούτε να πιστέψει στην ιδένα της νίκης, “καθάρισε” το ματς γρήγορα.

Για να προκριθεί στο βασικό ταμπλό, που είναι και ο μίνιμουμ στόχος του, θα πρέπει να “στεναχωρήσει” τον συμπατριώτη του Αλεξ Μπολτ, Νο205 στον κόσμο.

Αλλα “ηχηρά” ονόματα που είναι μία ανάσα από το βασικό ταμπλό είναι οι Ερνεστς Γκουλμπίς, Μπέρναρντ Τόμικ, Σιμόνε Μπολέλι και Ρούμπεν Μπέμελμανς.

WIMBLEDON MEN’S QUALIFYING DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Ένα ματς μακριά! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα