Εκτός Αττάλειας ο Βερντάσκο

Ο Φερνάντο Βερντάσκο έμεινε για πολύ λίγες μέρες στην Αττάλεια μιας και αποκλείστηκε στον πρώτο του αγώνα στο Τουρκικό Όπεν από τον Γίρι Βέσελι.

Τον έχουμε συνδέσει με την επιφάνεια του χώματος, η αλήθεια είναι όμως, ότι, τουλάχιστον όσον αφορά τα Slams, το Γαλλικό Όπεν είναι το Major στο οποίο έχει τα χειρότερα αποτελέσματα μιας και έχει ταβάνι τον 4ο γύρο ενώ σε όλα τα υπόλοιπα έχει φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά (ημιτελικά στην Αυστραλία)!

Ο Φερνάντο Βερντάσκο είναι ένας ποιοτικός τενίστας και

στο γρασίδι, έχοντας φτάσει μία φορά στα προημιτελικά του Wimbledon, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει κάτι σπουδαίο στην επιφάνεια.

Ούτε στην Αττάλεια “έσπασε” το ρόδι, καθώς ηττήθηκε από τον δεύτερο γύρο στα “χέρια” του Γίρι Βέσελι με 6-3, 7-5 και αποχαιρέτησε νωρίς το Τουρκικό Όπεν βαδίζοντας πλέον προς Λονδίνο μεριά για το τρίτο Slam της σεζόν.

Το ματς της ημέρας έγινε στην αναμέτρηση του Μιχαήλ Γιούζνι με τον Ρόμπιν Χάασε με τον έμπειρο Ολλανδό να κερδίσει πολύ δύσκολα τον Ρώσο με 7-6(4), 6-7(5), 6-4 και να προκρίνεται στον δεύτερο γύρο κόντρα στον Γκαρσία Λόπεζ.

Σε μία μίνι-έκπληξη, εκτός Αττάλειας έμεινε και ο Ντούσαν Λάγιοβιτς από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι επίσης στα τρία σετ.

Τρίτη, 26/6: 2ος γύρος Antalya Open

Vesely (Czech Republic) beat Verdasco (Spain) 6-3 7-5

Τρίτη, 26/6: 1ος γύρος Antalya Open

Haase (Netherlands) beat Youzhny (Russia) 7-6(4) 6-7(5) 6-4

Basilashvili (Georgia) beat Lajovic (Serbia) 6-4 2-6 7-5

Copil (Romania) beat Ylkel (Turkey) 6-4 7-6(5)

Basic (Bosnia) beat Lorenzi (Italy) 6-3 6-3

ANTALYA SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Αττάλειας ο Βερντάσκο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα