Εκτός συνέχειας η πρωταθλήτρια του Australian Open – VIDEO

Tην πρώτη της Top5 νίκη σε δύο χρόνια, πέτυχε η Αλιζέ Κορνέ που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό στο Western & Southern Open και πρόσφατη πρωταθλήτρια του Australian Open, Σοφία Κένιν, στο βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής.

H 30χρονη Γαλλίδα, Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 7-6(7) της νεαρής Αμερικανίδας και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του παραδοσιακού τουρνουά του Σινσινάτι που φέτος διεξάγεται στη Νέα

Υόρκη.

Η Κένιν λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή, όταν επέστρεψε από το από το 2-5 κάτω στο 2ο σετ και κατάφερε να οδηγήσει το σετ στο tie break, όμως τα πολλά λάθη στοίχισαν στην 21χρονη Αμερικανίδα, με την Κορνέ να αποδεικνύεται πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία.

“Είμαι μαχήτρια. Πάντα μάχομαι, οπότε δεν ήταν κάτι καινούργιο αλλά σήμερα ήταν πιο δύσκολο γιατί βρέθηκα 6-1, 5-2 μπροστά με δύο match points. Με κάποιον τρόπο το άφησα να γλιστρήσει από τα χέρια μου και έσφιξα, οπότε δεν πίστεψα ότι θα κέρδιζα το σετ με τον τρόπο που το έκανα” δήλωσε η Κορνέ αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο της Premier 5 διοργάνωσης, η Γαλλίδα περιμένει τη νικήτρια του ντέρμπι Αζαρένκα-Γκαρσία.

Nωρίτερα είχαμε μια ακόμη μεγάλη έκπληξη καθώς το Νο1 του ταμπλό και Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, Καρολίνα Πλίσκοβα, αποκλείστηκε από την unseeded Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμέτοβα (Νο43) με 7-5, 6-4.

Στις “16” του θεσμού, η Κουμερνέτοβα περιμένει μια εκ των Μερτένς-Μλαντένοβιτς.

Ανισίμοβα, Μπέλις, Ζβονάρεβα και Πουτίντσεβα, προκρίθηκαν επίσης στην επόμενη φάση.

H Γιούλια Πουτίντσεβα θα είναι η αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στο 2ο γύρο, τη Δευτέρα (21:00GR).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

The post Εκτός συνέχειας η πρωταθλήτρια του Australian Open – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα