Θετικό ντεμπούτο για Ντιμιτρόφ

Πολύ καλό ξεκίνημα στο Masters του Σινσινάτι έκανε ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. Αποκλείστηκε ο Ρούμπλεφ…

Ο 29χρονος Βούλγαρος έβγαλε πολύ καλή εικόνα στην αναμέτρησή του κόντρα στον νεαρό ταλαντούχο Γάλλο Ούγκο Ουμπέρ τον οποίο και κέρδισε ελεγχόμενα με 6-3, 6-4 για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Western and Southern Open!

Υπήρχαν πολλές αμφιβολίες για την αγωνιστική κατάσταση του Ντίμι πριν από το ματς, καθώς ήταν ένας εκ των τενιστών που πέρασαν την περιπέτεια του κορονοϊού τους προηγούμενους μήνες, ενώ οι εμφανίσεις του στο Ultimate

Tennis Showdown ήταν κάτω του μετρίου.

Η άμεση αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο σετ όταν και ανέτρεψε άμεσα το break που έκανε ο Ουμπέρ, δείχνει ότι ο Ντιμιτρόφ “διψάει” για μια καλή πορεία στο πρώτο τουρνουά μετά Covid-19, έχοντας ως επόμενο αντίπαλο τον big hitter Μάρτον Φούτσοβιτς.

Εκτός ο Ρούμπλεφ

Το ότι ο Νταν Έβανς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το είδαμε και κατά τη διάρκεια του lockdown στο Battle of the Brits.

Ο 30χρονος Βρετανός βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και πέτυχε, με το καλημέρα, τεράστια νίκη κερδίζοντας τον Αντρέι Ρούμπλεφ με 7-5, 3-6, 6-2. Θα πρέπει όμως τώρα, να βρει τις απαντήσεις στο τρομερό σερβίς του Μίλος Ράονιτς, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Με νίκες ξεκίνησαν στο Western and Southern Open και οι Κατσάνοφ (κόντρα στον Μπούμπλικ) και Σβάρτζμαν (κόντρα στον Ρουντ).

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-7h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Θετικό ντεμπούτο για Ντιμιτρόφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα