Το εμπνευσμένο μήνυμα του Ναδάλ στη Σεβίλλη – VIDEO

O Ραφαέλ Ναδάλ είναι ένας άνθρωπος του αθλητισμού που γνωρίζει άριστα τι σημαίνει να παίζεις σε τελικούς στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 34χρονος θρύλος του αθλήματος γνωρίζει άριστα το πώς να διαχειρίζεται την πίεση αυτών των ιστορικών αγώνων και αποφάσισε να στείλει το δικό του μήνυμα εμψύχωσης προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Σεβίλλης λίγο πριν τον τελικό του Europa League το βράδυ της Παρασκευής τον οποίο και κέρδισε

τελικά η ισπανική ομάδα!

“Στους τελικούς, υπάρχουν πάντα δύσκολες στιγμές αλλά με την πεποίθηση ότι πάντα υπάρχουν επιλογές μέχρι το τέλος, μπορείς να πετύχεις τον στόχο σου” ανέφερε ο Ράφα πριν μιλήσει προσωπικά προς τον τεχνικό της Σεβίλλης, Χουλέν Λοπετέγκι με τον οποίο τον συνδέει στενή φιλία.

“Θέλω να σε συγχαρώ για την τρομερή χρονιά που κάνεις. Είσαι ένα παράδειγμα ανθρώπου που ξεπερνά τις δυσκολίες και γίνεται καλύτερος. Έμεινε η τελευταία προσπάθεια (ο τελικός), ένας πολύ πολύπλοκος τελικός τον οποίο πρέπει να προσεγγίσεις με την ηρεμία ότι ήδη η χρονιά είναι επιτυχημένη. Αυτό θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και θα είναι πανέτοιμος να παλέψεις” ανέφερε ο Ράφα.

Το μήνυμα του πάντως έπιασε τόπο με τη Σεβίλλη να κατακτά το έκτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής!

El mensaje de @RafaelNadal a los jugadores del #SevillaFC en la previa de la #UELFinal.

¡Gracias, Rafa! #Campe6nes #WeareSevilla pic.twitter.com/8dmVvkdxXA

Sevilla Fútbol Club (@SevillaFC) August 22, 2020

Κώστας Αϊτάκης

The post Το εμπνευσμένο μήνυμα του Ναδάλ στη Σεβίλλη – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα