Μάρεϊ: “Είμαι χαρούμενος, αλλά περίμενα περισσότερα”

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί να κέρδισε τον Φράνσις Τιαφό στο ντεμπούτο του στο Western & Southern Open της Νέας Υόρκης, όμως περίμενε περισσότερα από την απόδοσή του…

Από ότι φαίνεται ο Βρετανός έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη από νωρίς, μιας και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη του επί του Φράνσις Τιαφό, επεσήμανε πως ήθελε να πιάσει ακόμη υψηλότερα στάνταρ απόδοσης.

Ο Μάρεϊ, που έδειξε αναγεννημένος και απόλεσε μόλις ένα γκέιμ στο τρίτο και καθοριστικό σετ

του αγώνα, τόνισε πως το ματς με τον Ζβέρεφ για τον 2ο γύρο του τουρνουά, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όσον αφορά τη φυσική μου κατάσταση, πιστεύω τα πήγα εξαιρετικά στον αγώνα. Κινήθηκα πολύ καλύτερα στο court, από όσο περίμενα πριν την έναρξη του ματς.

Πέρυσι, όταν επέστρεψα στο τένις μετά από μεγάλη αποχή, είχα πολύ χειρότερη κίνηση στο γήπεδο. Αυτό, είναι στα θετικά.

Το τένις μου όμως, θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Περίμενα περισσότερα από τον εαυτό μου. Ξέρω ότι όσα περισσότερα ματς παίζω, τόσο καλύτερο ρυθμό θα βρίσκω, αλλά περίμενα να παίξω καλύτερα στο ντεμπούτο μου.

Το σημαντικότερο πάντως, είναι να βλέπω πως κάνω αποκατάσταση μετά από κάθε ματς. Αν δεν πονάω πολύ και αισθάνομαι καλά, τότε σίγουρα είμαι σε καλή κατάσταση.

Είμαι χαρούμενος για τη νίκη μου, ήθελα λίγο καλύτερο τένις από μέρους μου, αλλά όπως και αν έχει ήταν θετική μέρα. Το επόμενο ματς μου κόντρα στον Σάσα, θα είναι πραγματικά ένα δυνατό τεστ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Μάρεϊ: “Είμαι χαρούμενος, αλλά περίμενα περισσότερα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα