“Δύσκολο να παίξει μέχρι το Wimbledon ο Μάρεϊ”

Ο χειρούργος του Άντι Μάρεϊ, Τζον Ο’ Ντόνελ, είναι απαισιόδοξος όσον αφορά στις πιθανότητες που υπάρχουν να αγωνιστεί τελικά μέχρι το Wimbledon ο 31χρονος τενίστας.

Ενώ υπάρχουν πιθανότητες ακόμα και το ματς κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ για τον πρώτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν που ξεκινά στις 09:00 GR το πρωί της Δευτέρας (14/1) να είναι το τελευταίο του στο επαγγελματικό τουρ, ο Άντι Μάρεϊ εξέφρασε το όνειρο να μπορέσει να παίξει μέχρι το φετινό Wimbledon

ώστε να πει το “αντίο” σε πάτριο έδαφος και φυσικά στο αγαπημένο του τουρνουά.

Ο χειρούργος ιατρός του, Τζον Ο’Ντόνελ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση του γοφού του έμπειρου τενίστα και μιλώντας με τη γλώσσα της λογικής, θεωρεί ότι ο πόθος του Μάρεϊ να παίξει μέχρι το Wimbledon μπορεί να μείνει ευσεβής.

“Δεν το θεωρώ αδύνατο αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο. Χαίρεται πολύ που θα παίξει στο Αυστραλιανό Όπεν αλλά το Wimbledon ήταν πάντα ο στόχος του. Ιδανικά θα ήθελε να σταματήσει εκεί αλλά άπαξ και πήρες την απόφαση να σταματήσεις, μετά είναι πνευματικά πολύ δύσκολο να συνεχίζεις όλες τις επίπονες αποθεραπείες και τη δουλειά που χρειάζεται. Χάνεται κάποια στιγμή το κίνητρο”.

“Ο Άντι έχει προσπαθήσει πάρα πολύ και επιβεβαιώνω ότι έχει κάνει ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό. Όντως, δεν υπάρχει κάτι τώρα που να μπορεί να τον βοηθήσει στο συγκεκριμένο θέμα” κατέληξε ο Ο’Ντόνελ.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αναμέτρηση του Σκωτσέζου κόντρα στον Ισπανό το πρωί της Δευτέρας και αν θα έχουμε μια νέα εξέλιξη σε περίπτωση ήττας φυσικά του Μάρεϊ.

Κώστας Αϊτάκης

The post “Δύσκολο να παίξει μέχρι το Wimbledon ο Μάρεϊ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα