“Κράξιμο” στο Αυστραλιανό Όπεν για τη συμπεριφορά του προς τον Μάρεϊ

Δημοσιογράφοι και κοινό έχουν εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά τους προς τους διοργανωτές του Αυστραλιανού Όπεν που επέλεξαν να βάλουν τον, πιθανώς τελευταίο, αγώνα στην καριέρα του Άντι Μάρεϊ στη Melbourne και όχι στην Rod Laver Arena!

Αίσθηση, όπως είναι φυσιολογικό, προκάλεσε η απόφαση των διοργανωτών του Αυστραλιανού Όπεν να μην τοποθετήσουν τον αγώνα του Άντι Μάρεϊ με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ στο κεντρικό κορτ της Rod Laver Arena παρά να το βάλουν στο τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο των εγκαταστάσεων, την

Melbourne (πρώην Hisense) Arena.

Και όλα αυτά ενώ το order of play της πρώτης μέρας καταρτίστηκε μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης από την ενεργό δράση του 31χρονου Σκωτσέζου, οπότε υπήρχε θεωρητικά ο χρόνος να αλλάξουν τα αρχικά τους σχέδια και να κάνουν αυτή την πρέπουσα αλλαγή.

Αντ’αυτού, στο night session της Rod Laver Arena είναι ο Ρότζερ Φέντερερ στον αγώνα με τον Ντένις Ιστόμιν και ο Μάρεϊ ξέμεινε σαν “φτωχός συγγενής” στο προτελευταίο χρονικά ματς της Melbourne Arena.

Μιλάμε για έναν τενίστα που μπορεί να μην κέρδισε ποτέ το Αυστραλιανό Όπεν, έφτασε όμως σε πέντε τελικούς (ενδεικτικά να πούμε ότι ο Ναδάλ έχει φτάσει σε τέσσερις) έχοντας ποσοστό νικών που ξεπερνά το 80%.

Μια πραγματικά αλλόκοτη επιλογή από το Αυστραλιανό Όπεν καθώς μιλάμε, σίγουρα, για το τελευταίο του ματς, αν χάσει, στην Αυστραλία και ίσως το τελευταίο της καριέρας του.

Μοιραία, έρχεται και η σύγκριση του τι θα συνέβαινε σε μια αντίστοιχη περίπτωση στους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Υπήρχε, πραγματικά, πιθανότητα να μην έπαιζαν στο κεντρικό κορτ σε αγώνα που ίσως να ήταν ο τελευταίος τους στο τουρ;

Η ερώτηση είναι ρητορική φυσικά…

Κώστας Αϊτάκης

The post “Κράξιμο” στο Αυστραλιανό Όπεν για τη συμπεριφορά του προς τον Μάρεϊ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα