Εκτός Χάλε ο Στέφανος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε σε μέτρια μέρα, δεν εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές ευκαιρίες που είχε ειδικά στο δεύτερο σετ κόντρα στον Ντένις Κούντλα και δίκαια έμεινε εκτός συνέχειας στο Χάλε.

Μετά τη νίκη επί του Λούκα Πούιγ, που συνδυάστηκε με εξαιρετικό τένις, υπήρχε η μεγάλη προσδοκία της πρόκρισης σε ακόμα έναν προημιτελικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ειδικά όταν το όνομα του αντιπάλου δεν τρόμαζε, όπως αυτό του Ντένις Κούντλα Νο109 τενίστα στον κόσμο.

Ωστόσο, για να κερδίσεις στο τένις απέναντι σε οποιονδήποτε

αντίπαλο, θα πρέπει να είσαι σε καλή μέρα ή έστω να εκμεταλλευτείς με αποτελεσματικότητα τις όποιες ευκαιρίες σου παρουσιαστούν και αυτό δεν κατάφερε να κάνει ο Ελληνας τενίστας στον δεύτερο γύρο του Χάλε.

Βρέθηκε γενικά σε μέτρια μέρα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Αμερικανό, δεν βρήκε σταθερό ρυθμό ούτε από τη γραμμή του σερβίς ούτε από τη βασική γραμμή και όταν δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες στο δεύτερο σετ, δεν τις υλοποίησε.

Μοιραία ήρθε η ήττα με 6-3, 6-4 από τον Αμερικανό που δεν έπαιξε κάτι φοβερό, ήταν όμως πιο σταθερός και αποτελεσματικός από τον Στέφανο ενώ έπαιξε καλύτερα τους κρίσιμους πόντους.

Ετσι, δεν θα γίνει η πέμπτη φετινή συνάντηση με τον Ντομινίκ Τιμ, αν ο Αυστριακός κερδίσει τον Σουγκίτα, με τον Στέφανο να μένει σίγουρα απογοητευμένος από την ευκαιρία που έχασε να φτάσει στους “8” του τουρνουά αλλά η ζωή στο τουρ έχει αυτές τις “ματαιώσεις” ειδικά όταν δεν είχες μία καλή μέρα.

Νωρίτερα, εκτός Χάλε έμεινε και ο Κέι Νισικόρι που έχασε “καθαρά” από τον Κάρεν Κατσάνοφ με 6-2, 6-2 φανερά εκτός ρυθμού ακόμα στο γρασίδι.

Αντίθετα, ο Μπαουτίστα Αγούτ δείχνει πανέτοιμος για την πρόκληση της πράσινης επιφάνειας και βρίσκεται ήδη στα προημιτελικά του 500ριου τουρνουά μετά από νέα νίκη κόντρα στον Ρόμπιν Χάασε.

Τετάρτη, 20/6: 2ος γύρος Halle Open

Kudla (USA) beat Tsitsipas (Greece) 6-3 6-4

Khachanov (Russia) beat Nishikori (Japan) 6-2 6-2

Agut (Spain) beat Haase (Netherlands) 6-4 7-5

Basilashvili (Georgia) beat Molleker (Germany) 6-4 7-6(5)

GERRY WEBER OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός Χάλε ο Στέφανος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα