Ο Αγκάσι στο team της Χάλεπ (;)

Ο προπονητής της Σιμόνα Χάλεπ, Ντάρεν Κέιχιλ, αποκάλυψε πως εδώ και λίγο καιρό ο θρυλικός Αντρέ Αγκάσι βοηθάει την Ρουμάνα, αναλύοντας κάποια από τα παιχνίδια της, δίνοντας της συμβουλές για τα επικείμενα τουρνουά στο γρασίδι, με επίκεντρο, φυσικά, το τρίτο Grand Slam της χρονιάς στο Γουίμπλεντον!

Μπορεί να μην… έπιασε η συνεργασία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως ο Αντρέ Αγκάσι φαίνεται πως δεν άργησε να βρει νέα ομάδα.

Ο Αμερικανός θρύλος του τένις, φημολογείται ότι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας του Ρολάν Γκαρός, Σιμόνα Χάλεπ!

Πιο συγκεκριμένα, ο κόουτς της 26χρονης Ρουμάνας, Ντάρεν Κέιχιλ, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την βελτίωση του Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA το τελευταίο χρονικό διάστημα, φανερώνοντας όμως και κάποιες… ειδήσεις πέραν τούτου.

Μπορεί ο 48χρονος Αγκάσι, κάτοχος οκτώ Grand Slam τίτλων, να βρισκόταν στην αφάνεια για λίγους μήνες μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως επανήλθε στο προσκήνιο, με τον Κέιχιλ να τονίζει πως βοηθάει εδώ και καιρό την Χάλεπ!

Το αν η συνεργασία αυτή βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο ή απλά ήθελαν να την κρατήσουν κρυφή Χάλεπ και Αγκάσι, δεν ξέρουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κέιχιλ φανέρωσε μια σπουδαία είδηση η οποία μπορεί να επιβεβαιωθεί και επίσημα σε λίγο καιρό και να μιλάμε για μια ιδιαίτερα σημαντική, όσο και ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Αγκάσι λατρεύει να προπονεί. Ο κόσμος βλέπει απλά την συνεργασία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν αντιλαμβάνεται πως είναι προπονητής τα τελευταία 10-15 χρόνια. Όταν δούλευα στην Adidas, πολλοί ερχόντουσαν αποκλειστικά για εκείνον.

Τον τελευταίο καιρό βοήθησε την Σιμόνα να αλλάξει το παιχνίδι της. Την Τρίτη που μας πέρασε της ανέλυσε τον τελικό κόντρα στην Στίβενς στο Ρολάν Γκαρός και της έδωσε συμβουλές για να βρίσκεται σε καλή κατάσταση στο Γουίμπλεντον.

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισα εγώ προσωπικά, ήταν ότι έπρεπε να βρίσκω λύσεις συνέχεια όταν ένα παιχνίδι δεν της ταίριαζε, ή δεν ήταν αποτελεσματικό. Έπρεπε να αλλάζει ρυθμό συνέχεια.

Ακόμη κι αν παίζει πολύ πίσω από την βασική γραμμή, της αρέσει να είναι γρήγορη. Την έκανα να κινείται περισσότερο και να χτυπάει πιο πολύ με topspin. Να κάνει ότι κάνει και ο Ναδάλ δηλαδή. Το ξέχασε στην αρχή του τελικού όμως από την ανδρεναλίνη του αγώνα και έπαιξε πιο γρήγορα. Ευτυχώς κατάλαβε το λάθος της και έριξε τον ρυθμό στη συνέχεια”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Αγκάσι στο team της Χάλεπ (;) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα