Απάντησε ο ΠΣΑΚ στον Παππά

Ο ΠΣΑΚ αντέδρασε με ανακοίνωσή του στα όσα είπε ο Νίκος Παππάς σε ραδιοφωνική εκπομπή, σχετικά με την Εθνική ομάδα. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μίλησε απαξιωτικά για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και τον προπονητή του, με αποτέλεσμα να αντιδράσει ο Σύνδεσμος των συναδέλφων του.

«Δεν κρύβω ότι παλιά μου άρεσε… Αλλά ποιος Σκουρτόπουλος, ποιος ασχολείται; Στην Εθνική πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι παίκτες και να είναι
ο καλύτερος Έλληνας προπονητής και τώρα δεν συμβαίνει τίποτα από τα δύο. Αν υπάρξει μια Εθνική που θα παίζουν οι καλύτεροι και με επιλέξουν επειδή θεωρούν πως είμαι μέσα σ΄ αυτούς θα πάω». Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Νίκου Παππά και ο ΠΣΑΚ απάντησε:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, με αφορμή τα όσα ακούγονται τα τελευταία 24άωρα, σχετικά με τις επιλογές, τις απουσίες και τον προπονητή στην Εθνική, προτείνει να χαμηλώσουν οι τόνοι και να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει ενόψει της συνέχειας.
Η Εθνική μας ομάδα, δεν είναι ένα πρόσωπο, δεν είναι απλά μια ομάδα, είναι η Εθνική ΟΛΩΝ των Ελλήνων και πρέπει να τη σεβόμαστε, όπως άλλωστε τις υπόλοιπες εθνικές, τους αθλητές, τους ανθρώπους…

Οι επιλογές, είτε στη διοίκηση, είτε στην τεχνική ηγεσία, είτε στους παίκτες, δεν γίνονται απο ένα πρόσωπο και όποιος εκλέγεται ή επιλέγεται, δίνει ότι καλύτερο έχει διότι τιμάει πρώτα απ’ ολα το εθνόσημο, που ονειρεύεται να φορέσει κάθε καλαθοσφαιριστής, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα.
Θεωρούμε πως οι τελευταίες δηλώσεις του μέλους μας Νίκου Παππά, ήταν άστοχες, παρότι ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του. Πρέπει να σεβόμαστε τόσο τον προπονητή, όσο και τους παίκτες. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και οι παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, θα δώσουν τα πάντα για να πετύχει η «γαλανόλευκη» το στόχο της».
Keywords
Τυχαία Θέματα