Εκτός Αυστραλιανού Όπεν ο Άντερσον! – VIDEO

Ο Κέβιν Άντερσον υπέστη ήττα-σοκ με ανατροπή από τον Φράνσις Τιαφό στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν και αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό. Αντιθέτως, τα χρειάστηκε αλλά προκρίθηκε ο Μαρίν Τσίλιτς…

Την σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του πήρε σήμερα ο 20χρονος Αμερικανός Φράνσις Τιαφό.

Ο νεαρός επιβλήθηκε του πιο φορμαρισμένου τενίστα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και Νο6 του ταμπλό στη Μελβούρνη, Κέβιν Άντερσον, “σφραγίζοντας” έτσι το εισιτήριό του για τον 3ο γύρο του τουρνουά!

BIG FOE @FTiafoe shocks 6 seed

Kevin Anderson 4-6 6-4 6-4 7-5.#AusOpen pic.twitter.com/2AthQLrBY1

— #AusOpen (@AustralianOpen) 16 Ιανουαρίου 2019


Τρεις ώρες χρειάστηκε ο Τιαφό για να “κατεδαφίσει” τον Νοτιοαφρικανό, παίρνοντας έτσι την παρθενική του πρόκριση για τους “32” του πρώτου Grand Slam της σεζόν, κι ενώ αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με σετ και μπρέικ (4-6, 2-3).

Τελικό σκορ 4-6, 6-4, 6-4, 7-5 υπέρ του Νο39 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, που στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα παίξει με τον φορμαρισμένο Αντρέας Σέπι, ο οποίος απέκλεισε με straight sets νίκη τον Τζόρνταν Τόμπσον νωρίτερα.

Και ο Μαρίν Τσίλιτς τα χρειάστηκε, όμως μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Κροάτης κέρδισε μετά από τέσσερα κλειστά σετ τον Αμερικανό Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Μετά από 3 ώρες και 37 λεπτά σπουδαίας μάχης, ο περυσινός φιναλίστ του τουρνουά της Μελβούρνης, επικράτησε με 7-5, 6-7(9), 6-4, 6-4 του Νο81 τενίστα στον κόσμο και περιμένει τον Φερνάντο Βερντάσκο στον 3ο γύρο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ο Τόμας Μπέρντιχ έδωσε για ακόμη μια φορά τα διαπιστευτήριά του, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, μιας και απέκλεισε με χαρακτηριστική άνεση τον Ρόμπιν Χάασε (6-1, 6-3, 6-3).

ΑUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | OOP (+9h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εκτός Αυστραλιανού Όπεν ο Άντερσον! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα