Έκλεισε το σούπερ ντέρμπι! – VIDEO

21:44 2/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς έκανε το χρέος της κερδίζοντας πολύ πειστικά τη Γιούλια Γκέργκες και έκλεισε το ραντεβού για τον τέταρτο γύρο με μία πολύ παλιά γνώριμη, που δεν είναι άλλη από τη Μαρία Σαράποβα!

Τι ματσάρα μας περιμένει!

Γνωρίζαμε από την αρχή του τουρνουά ότι υπήρχε η πιθανότητα μίας πρόωρης συνάντησης της Σερίνα Γουίλιαμς με τη Μαρία Σαράποβα για πρώτη φορά μετά από διόμισι χρόνια και τον προημιτελικό που είχαν δώσει στο Αυστραλιανό Όπεν του 2016.

Ωστόσο, η αμφίβολη κατάσταση της Σερίνα και οι

πολύ δύσκολες κληρώσεις που είχαν και οι δύο δεν μας άφηναν να πάρουμε…αέρα για να πιστέψουμε στη μεταξύ τους 22η συνάντηση στο τουρ, ωστόσο, τα κατάφεραν!

Η Μαρία Σαράποβα διέλυσε με μια ολοκληρωτική εμφάνιση την Καρολίνα Πλίσκοβα και τη σκυτάλη πήρε η Σερίνα Γουίλιαμς που με επίσης μια εξαιρετική εμφάνιση νίκησε απόλυτα ελεγχόμενα τη Γιούλια Γκέργκες με 6-3, 6-4 κάνοντας το όνειρο μίας ακόμα αναμέτρησης με τη Μάσα, πραγματικότητα!

Πρόκειται για ένα, από την άλλη, από τα πιο “μονόπλευρα” rivalry όλων των εποχών μιας και η Ρωσίδα έχει να κερδίσει την Αμερικανίδα απ’όταν ήταν…έφηβη το σωτήριο έτος 2004!

Τότε, μάλιστα, την είχε κερδίσει δύο φορές σε δύο πολύ σημαντικούς τελικούς σε Wimbledon και WTA Finals παίροντας, τότε, προβάδισμα, για πρώτη και τελευταία φορά, στο μεταξύ τους h2h με 2-1.

Εκτοτε, η Σερίνα έχει κερδίσει 18(!) σερί φορές τη Ρωσίδα δείχνοντας ποια είναι το ξεκάθαρο αφεντικό στην μεταξύ τους κόντρα, ένα σερί που φέρει βαρέως η Μάσα και έχει δεχτεί άφθονη κριτική και…γλέντι για αυτό!

Ωστόσο, το επόμενο ματς θα έχει τις ιδιαιτερότητές του μιας και η Σαράποβα έχει σίγουρα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από τη Σερίνα που με αξιοθαύμαστη προσπάθεια και δίχως τον παραμικρό μομέντουμ από τη χωμάτινη περίοδο (και μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από εγκυμοσύνη), έχει φτάσει στον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός δίχως να έχει καθόλου εύκολη κλήρωση και δείχνοντας περίτρανα τι τεράστια πρωταθλήτρια είναι…

Θα μπορέσει η Μάσα να ξορκίσει τον μεγαλύτερό της δαίμονα που είναι, το δίχως άλλο, η Αμερικανίδα;

Ολα αυτά θα τα μάθουμε στον επόμενο γύρο, σε λίγα 24ωρα, με την Γουίλιαμς να είναι πάντως και πάλι εξαιρετική και κόντρα σε μια πολύ ποιοτική τενίστρια όπως η Γκέργκες.

Μπορεί το footwork να μην είναι και στα καλύτερά του, εξαιτίας και κάποιων παραπάνω κιλών λόγω της γέννας, ωστόσο, η “ωμή” δύναμη της Αμερικανίδας αλλά, πάνω απ’όλα, η η “δίψα” της για διάκριση μετά από 23 Grand Slams και άπειρες άλλες διακρίσεις είναι πραγματικά απίστευτη…



Αθόρυβη και αποφασιστική, η Αντζελίκ Κέρμπερ θα είναι και αυτή παρούσα στον τέταρτο γύρο μετά τη σπουδαία νίκη επί της καταπληκτικής στο χώμα Κίκι Μπέρτενς με δύο tie breaks.

Σάββατο 2/6: 3ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Sharapova (Russia) beat Ka.Pliskova (Czech Republic) 6-2, 6-1

Kontaveit (Estonia) beat Kvitova (Czech Republic) 7-6(6), 7-6(4)

Stephens (USA) beat Giorgi (Italy) 4-6, 6-1, 8-6

Muguruza (Spain) beat Stosur (Australia) 6-0, 6-2

Tsurenko (Ukraine) beat Rybarikova (Slovakia) 6-2, 6-4

Mertens (Belgium) beat Gavrilova (Australia) 6-3, 6-1

Halep (Romania) beat Petkovic (Germany) 7-5 6-0

S.Williams (USA) beat Goerges (Germany) 6-3 6-4

Kerber (Germany) beat Bertens (Netherlands) 7-6(4) 7-6(4)

Garcia (France) beat Begu (Romania) 6-1 6-3

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Έκλεισε το σούπερ ντέρμπι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα