“Βράχος” ο Ντελ Πότρο! – VIDEO

20:54 2/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Μπορεί το προσωνύμιό του να είναι “Πύργος”, ωστόσο, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο είναι πραγματικός “βράχος” στο φετινό Ρολάν Γκαρός έχοντας ήδη προκριθεί στον τέταρτο γύρο!

Μπορεί να μπήκε στο φετινό Γαλλικό Όπεν με χίλιες δύο αμφιβολίες για τη σωματική του κατάσταση αλλά και την αγωνιστική του ετοιμότητα στο χώμα, εντούτοις, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έχει δείξει αξιοθαύμαστη σταθερότητα στο τουρνουά φτάνοντας στους καλύτερους “16”, ένα ήδη εξαιρετικό αποτέλεσμα καθώς δεν μπήκε με ιδιαίτερες προσδοκίες στο Παρίσι αυτόν τον χρόνο.

Και

βλέποντας πόσο πολύ έχουν δεινοπαθήσει ή και έχουν αποκλειστεί, πολλοί κορυφαίοι τενίστες ήδη από το τουρνουά, ο 29χρονος Αργεντινός τα πάει περίφημα έχοντας σαν τελευταίο “παράσημο” τη νίκη επί του Αλμπερτ Ράμος με 7-5, 6-4, 6-1.

Μία straight sets νίκη που όμως δεν ήταν καθόλου εύκολα μιας και ο Ισπανός χωματάς δυσκόλεψε πολύ τον Ντέλπο στα δύο πρώτα σετ έχοντας τις ευκαιρίες του για το κάτι παραπάνω.

Ο Ισπανός έκανε τη ζωή του Ντελ Πότρο δύσκολη από το πρώτο σετ όταν και του απέτρεψε να σερβίρει για το 1-0 στο 5-3 με τον Αργεντινό να “καθαρίζει τη μπουγάδα” τελικά στο service game του Ράμος λίγο αργότερα.

Ο Ισπανός ήταν εξαιρετικός από τη βασική γραμμή και στο δεύτερο σετ, προηγήθηκε με break αλλά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καθόλου καλά το γεγονός ότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ στο συγκεκριμένο σημείο του αγώνα και η κατάρρευση ήρθε γρήγορα στο τέλος του δεύτερου σετ και σε όλο το τρίτο.



Ο Ντέλπο επέστρεψε στον τέταρτο γύρο του τουρνουά από το 2012 και περιμένει είτε τον Τζον Ισνερ είτε τον Πιέρ Ερμπέρ σε ένα ματς που κάλλιστα μπορεί να βγει νικητής και να προχωρήσει ακόμα παραπέρα.

“Βράχος” όμως είναι ακόμα ένας τενίστας, ο Μάριν Τσίλιτς που έχει μεταφέρει εξαιρετικά το καλό μομέντουμ που είχε από την παρουσία του μέχρι τα ημιτελικά της Ρώμης και στο Παρίσι κερδίζοντας δίχως να χάσει σετ τον Στιβ Τζόνσον και κλείνοντας έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα με τον Φάμπιο Φονίνι, ένα βήμα πριν τα προημιτελικά!

Σάββατο 2/6: 3ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Άνδρες

Fognini (Italy) beat Edmund (Great Britain) 6-3, 4-6, 3-6, 6-4, 6-4

Khachanov (Russia) beat Pouille (France) 6-3, 7-5, 6-3

Marterer (Germany) beat Zopp (Estonia) 6-2, 6-1, 6-4

Nadal (Spain) beat Gasquet (France) 6-3 6-2 6-2

Goffin (Belgium) beat Monfils (France) 6-7(8) 6-3 4-6 7-5 6-3

Schwartzman (Argentina) beat Coric (Croatia) 7-5 6-3 6-3

Del Potro (Argentina) beat Ramos (Spain) 7-5 6-4 6-1

Cilic (Croatia) beat Johnson (USA) 6-3 6-2 6-4

Anderson (South Africa) beat M.Zverev (Germany) 6-1 6-7(3) 6-3 7-6(4)

French Open Men’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post “Βράχος” ο Ντελ Πότρο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα