Πατά γερά στα πόδια της!

19:27 2/6/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Σιμόνα Χάλεπ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα σετ κόντρα στην ‘Αντρεα Πέτκοβιτς και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Βάσει σχεδίου βαδίζει η 26χρονη Ρουμάνα και στο φετινό Ρολάν Γκαρός παίζοντας ολοένα και καλύτερο τένις προϊόντος του τουρνουά!

Η έμπειρη Αντρεα Πέτκοβιτς την δυσκόλεψε πολύ για ένα σετ αλλά κάπου εκεί εξαντλήθηκαν οι δυνάμεις της απέναντι σε μια ανελέητη Χάλεπ που κέρδισε τελικά με 7-5, 6-0 συνεχίζοντας δυναμικό στο Ρολάν Γκαρός και

έχοντας φυσικά σαφώς μεγαλύτερες βλέψεις από την παρουσία της στις “16” καλύτερες.

Την εξαιρετική Βελγίδα Ελίζ Μέρτενς θα αντιμετωπίσει στον τέταρτο γύρο η Νο1 τενίστρια στον κόσμο, ένα ματς που εγκυμονεί πιθανούς κινδύνους αν και η σοβαρή Χάλεπ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Στον αγώνα κόντρα στη Γερμανίδα συνάντησε αρκετά προβλήματα, όλα στο πρώτο σετ, όπου ένα “αργό” ξεκίνημα την άφησε πίσω με 0-2 πριν ανακάμψει και σερβίρει για το σετ στο 5-4.

Εκεί, η αχίλλειος της πτέρνα, δηλαδή το σερβίς, δεν λειτούργησε και η Πέτκοβιτς μπήκε προς στιγμήν ξανά στη διεκδίκηση του σετ αλλά τα χτυπήματα βασικής γραμμής και οι επιστροφές της Ρουμάνας ήταν υπερβολικά καλές για να τις αντιμετωπίσει η αντίπαλός της.

Απαξ και πήρεο το πρώτο σετ, η Χάλεπ έπαιξε πολύ απελευθερωμένα στο δεύτερο σετ και ήταν χάρμα ιδέσθαι δείχνοντας ότι διαθέτει τεράστια διαφορά δυναμικότητας από την Πέτκοβιτς που είχε “ξενερώσει” από την απώλεια του πρώτου σετ.

Σε 30 λεπτά όλα είχαν τελειώσει και η Ρουμάνα θα πρέπει να αποδείξει, πλέον, καθώς βαδίζουμε στη δεύτερη εβδομάδα του τουρνουά, ότι έχει την πνευματική δύναμη να αφήσει πίσω της τους τρεις χαμένους τελικούς Slam που κουβαλά (οι δύο στο Παρίσι) και να πάρει αυτό που δικαιωματικά της ανήκει, δηλαδή το παρθενικό της Major.

Σάββατο 2/6: 3ος Γύρος Ρολάν Γκαρός, Γυναίκες

Sharapova (Russia) beat Ka.Pliskova (Czech Republic) 6-2, 6-1

Kontaveit (Estonia) beat Kvitova (Czech Republic) 7-6(6), 7-6(4)

Stephens (USA) beat Giorgi (Italy) 4-6, 6-1, 8-6

Muguruza (Spain) beat Stosur (Australia) 6-0, 6-2

Tsurenko (Ukraine) beat Rybarikova (Slovakia) 6-2, 6-4

Mertens (Belgium) beat Gavrilova (Australia) 6-3, 6-1

Halep (Romania) beat Petkovic (Germany) 7-5 6-0

French Open Women’s Draw | OOP (-1h) l LIVE SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Πατά γερά στα πόδια της! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα