«Μεγαλύτερο λάθος μου ο Πέδρο Μαρτίνς»

Με πολύ απαξιωτικά λόγια, μίλησε για τον νυν τεχνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο πρόεδρος της Γκιμαράες, Ζούλιο Μέντες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι η πρόσληψη του Μαρτίνς, ήταν το μεγαλύτερο λάθος του!

«Για εκείνον οι επιτυχίες ήταν δικές του. Την πρώτη χρονιά πέτυχε με παίκτες που δεν είχαν προταθεί από τον ίδιο. Τα πήγε περίφημα, αλλά όχι με παίκτες που επέλεξε. Εμείς προτείναμε τον Ραφαέλ Μαιράντα και τον Ρούμπεν Φερέιρα.
Αυτοί οι δυο του έδωσαν την 4η θέση.
Την επόμενη χρονιά, τους παίκτες που προτείναμε στον Πέδρο Μαρτίνς όπως οι Παουλίνιο, Φαμπρίτσιο, Ταμπάτα, Γκονσάλο Πασιένσια, Αμπντουλαγέ, Οσόριο, Χέλντον, Κλέμπερ, Ματέους Περέιρα, δεν τους ήθελε. Εκείνος πρότεινε παίκτες που κόστιζαν 6 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε, ονομάζεται Πέδρο Μαρτίνς».

Ο πρόεδρος της Γκιμαράες εξιστόρησε και τον λόγο που απέλυσε τον Μαρτίνς:

«Ο κ. Μαρτίνς απολύθηκε, επειδή ένα βράδυ πριν χάσουμε από τη Μπράγκα, υπήρξαν πολύ σοβαρά προβλήματα στην ομάδα. Τον ρώτησα τι συνέβη και μου είπε πως είχε χάσει τα αποδυτήρια καιρό πριν και ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει πλέον την κατάσταση. Όταν ένας πρόεδρος ακούει κάτι τέτοιο, λέει “αντίο” στον προπονητή».
Keywords
Τυχαία Θέματα