Έκλεισε η 8αδα για Σιγκαπούρη

Ελίνα Σβιτολίνα και Καρολίνα Πλίσκοβα, εξασφάλισαν τα δύο τελευταία εισιτήρια για το WTA Finals

Τρεις ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του τελευταίου τουρνουά της σεζόν στο WTA Tour και την Τετάρτη συμπληρώθηκε το παζλ των “8” καλύτερων της χρονιάς που θα συμμετάσχουν στο WTA Finals της Σιγκαπούρης.

Τα

δύο τελευταία εισιτήρια, ανήκουν στις Ελίνα Σβιτολίνα και Καρολίνα Πλίσκοβα, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα στο Kremlin Cup της Μόσχας.

Οι δύο κοπέλες, θα συνοδεύσουν τις Χάλεπ, Κέρμπερ, Οσάκα, Κβίτοβα, Βοζνιάκι (υπερασπίστρια του τίτλου) και Στίβενς στο WTA Finals που θα διεξαχθεί 21 με 28 Οκτωβρίου στο Singapore Indoor Stadium.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την Καρολίνα και την Ελίνα ξανά στη Σιγκαπούρη, σε ένα πολύ δυνατό και φέτος field στο WTA Finals. Θα είναι μια συναρπαστική εβδομάδα καθώς οι 8 καλύτερες της χρονιάς θα συμμετάσχουν στο σπουδαίο τουρνουά, γιορτάζοντας τα πέντε χρόνια της διοργάνωσης σε αυτή την υπέροχη πόλη” είπε ο πρόεδρος της WTA, Στιβ Σάιμον.

Για να σφραγιστούν τα δύο τελευταία εισιτήρια, χρειάστηκε ο συνδυασμός αποτελεσμάτων στο Κρεμλίνο την Τετάρτη.

Η ήττα της Καρολίνα Πλίσκοβα από την qualifier Βέρα Ζβονάρεβα, έστειλε την Σβιτολίνα στη Σιγκαπούρη ωστόσο η Κίκι Μπερτένς δεν τα κατάφερε απέναντι στην Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς και έτσι η Πλίσκοβα έγινε η 8η που θα ταξιδέψει στη Σιγκαπούρη.

The post Έκλεισε η 8αδα για Σιγκαπούρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα