Πέρασα δύσκολες στιγμές… – VIDEO

Περήφανος για την τεράστια πνευματική και σωματική προσπάθεια που κατέβαλε για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς που δεν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί στον τελικό της Κυριακής!

Στη μεγαλύτερή του νίκη εδώ και δύο χρόνια, ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να κερδίσει ακόμα ένα επικό ματς κόντρα στον μεγαλύτερό του αντίπαλο, όπως έχει αποκαλέσει τον Ραφαέλ Ναδάλ…

Από τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Indian Wells και Miami μέχρι τη δήλωσή του μετά την ήττα του από τον Μάρκο Τσεκινάτο στον προημιτελικό του Ρολάν Γκαρός

ότι μπορεί να μην αγωνιστεί καν στο γρασίδι, ο Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στον τελικό του Wimbledon όπου είναι φυσικά το φαβορί κόντρα στον Κέβιν Αντερσον.

Ο Νόλε ήταν εμφανώς εξαντλημένος αλλά και χαρούμενος για την τεράστια νίκη του κόντρα στον Ράφα που τον φέρνει για τα καλά ξανά σε τροχιά Slam!

“Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που κατέβαλα για να κερδίσω αυτό το ματς. Ο Ράφα είναι ο μεγαλύτερος μαχητής όλων εποχών. Παίζει τον κάθε πόντο σαν να είναι ο τελευταίος του. Είναι ο μεγαλύτερός μου αντίπαλος” ανέφερε ο Νόλε.

“Πέρασα δύσκολες στιγμές τους τελευταίους 15 μήνες. Σκεφτόμουν πολλά πράγματα, αν ήθελα να συνεχίσω, με ποιους όρους ήθελα να συνεχίσω. Είμαστε άνθρωποι και είναι λογικό να τα περνάμε αυτά. Αν μου έλεγαν στην αρχή της σεζόν ότι θα έπαιζα στον τελικό του Wimbledon θα το έπαιρνα χωρίς δεύτερη σκέψη!” πρόσθεσε.

“Και στο ματς με τον Ράφα υπήρχαν στιγμές με πολλά νεύρα αλλά τις διαχειρίστηκα. Στο τέλος το “ήρεμο μυαλό” πάντα κερδίζει!”

Τρέφει μεγάλο σεβασμό στον φιναλίστ Κέβιν Αντερσον τον οποίο θεωρεί και πολύ επικίνδυνο αντίπαλο στον τελικό της Κυριακής.

“Ο Κέβιν δεν έχει να χάσει τίποτα. Παίζει μεγάλο τένις και είμαι σίγουρος ότι θα μπει στον τελικό παίζοντας πολύ επιθετικά. Ελπίζω να αντέξω στην πίεση. Για μένα ο τελικός θα είναι πολύ “κλειστός” κατέληξε ο Τζόκερ που έχει πολύ λίγες ώρες ξεκούρασης μέχρι το μεγάλο ματς της Κυριακής.

Κώστας Αϊτάκης

The post Πέρασα δύσκολες στιγμές… – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα