Είμαι περήφανος! – VIDEO

Δίχως να μπορέσει να κρύψει, πώς θα μπορούσε, την τεράστια ικανοποίησή του, από την “τρελή” πορεία του μέχρι τον τελικό του Barcelona Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τον εαυτό του αλλά και όλους εμάς υπερήφανους για ένα τρομερό επίτευγμα!

Πρώτος τελικός καριέρας για τον μόλις 19 ετών Ελληνα τενίστα που “σπάει” για τα καλά το φράγμα της 50άδας έχοντας παίξει τένις, δίχως υπερβολή, επιπέδου Τοπ10 αυτήν την εβδομάδα στη Βαρκελώνη!

Και πόσο πιο “δυνατή” εμπειρία το να έχει εκεί τον δυσκολότερο δυνατό αντίπαλο, τον ανυπέρβλητο

Ράφα Ναδάλ που προέρχεται από το δικό του “άρρωστο” σερί 44 κερδισμένων σετ στο χώμα!

Ο Ελληνας τενίστας ήταν, απόλυτα δικαιολογημένα φυσικά, με το χαμόγελο στα χείλη από το “μεθύσι” της πρόκρισης στον τελικό μετά τη νέα νίκη του εις βάρος του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και όλων όσων απίστευτων έχει κάνει τις προηγούμενες μέρες!

“Δεν θα μπορούσα να το απολαύσω περισσότερο! Χάρηκα κάθε δευτερόλεπτο του ημιτελικού! Και όταν το χαίρεσαι, έρχονται τα αποτελέσματα!” ανέφερε αρχικά ο Στεφ.

Τι σχέδια έχει για τον τελικό της Κυριακής;

“Θα συνεχίσω να παίζω με τον ίδιο τρόπο! Δεν αλλάζει κάτι στη στρατηγική ή τον χαρακτήρα μου! Αν συνεχίζεις να είσαι συγκεντρωμένος και να δουλεύεις σκληρά, τα υπόλοιπα βρίσκουν τον δρόμο τους” ανέφερε πολύ ώριμα ο νεαρός τενίστας.

“Είμαι περήφανος και νομίζω ότι έκανα περήφανους και όλους τους Ελληνες! Είμαι ο πρώτος Ελληνας που φτάνει σε τελικό ATP. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα” κατέληξε ο πρωταθλητής μας!

Κώστας Αϊτάκης

The post Είμαι περήφανος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα