Όλα για όλα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται σήμερα, Σάββατο, στην μεγαλύτερη μάχη του στο ATP Tour μέχρι στιγμής με την παρουσία του στα ημιτελικά του Barcelona Open. Αναλυτικά το πρόγραμμα των ημιτελικών στην Ισπανική πόλη…

Στις 14:30GR ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών Στέφανος Τσιτσιπάς, θα δώσει την σπουδαιότερη αναμέτρηση της καριέρας του, μέχρι την επόμενη βέβαια. Ο 19χρονος πρωταθλητής μας θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα

στον παρθενικό του ημιτελικό σε τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 500.

Ο “Στεφ” θα αναμετρηθεί με το Νο11 στην παγκόσμια κατάταξη κι έναν από τους πιο επικίνδυνους αθλητές στο χώμα, με αντίπαλό του το κοινό της Βαρκελώνης, που θα στηρίζει στην πλειοψηφία του τον Μπούστα, έχοντας όμως έναν στόχο: την νίκη.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες straight sets επικρατήσεις μέσα στην εβδομάδα, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη και όντας γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νίκη σκοπεύει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης, ενώ θα εξασφαλίσει την είσοδό του στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρώτη αναμέτρηση μεταξύ των δυο αθλητών, που θα γίνει στην Pista Rafa Nadal και αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο αγώνας του Στέφανου με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα είναι ο πρώτος χρονικά ημιτελικός της ημέρας.

Αυτό, γιατί αμέσως μετά την λήξη του και περίπου στις 17:00GR, ο δεκάκις πρωταθλητής στην Βαρκελώνη και θρύλος του τένις Ράφαελ Ναδάλ, θα αντιμετωπίσει τον πολύ επικίνδυνο Νταβίντ Γκοφάν, με στόχο την πρόκρισή του σε ακόμη έναν τελικό στον θεσμό.

Ο Ισπανός, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, θα τεθεί αντιμέτωπος με το Νο10 του κόσμου για πέμπτη φορά, με τον Ράφα να έχει ρεκόρ 3-1 απέναντί του. Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δυο τους ήταν στα ATP Finals του Λονδίνου πέρσι, όταν κι ο Ναδάλ έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι για το 2017.

Οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί πέρσι δυο φορές σε χωμάτινο τουρνουά, καμία όμως στην Βαρκελώνη. Ο Ράφα βγήκε νικητής από τις αναμετρήσεις σε Μαδρίτη και Μόντε Κάρλο, με τον Βέλγο όμως να κλέβει τις εντυπώσεις, καθώς δυσκόλεψε αρκετά τον προσεχή αντίπαλό του.

Άραγε, θα μπορέσει να σπάσει το ρεκόρ των 42 κερδισμένων σετ του Ναδάλ και να απειλήσει την κυριαρχία του στο χώμα για πρώτη φορά φέτος ;

BARCELONA OPEN DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Όλα για όλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα