Αποσύρεται από το τένις ο Μάγιερ!

Ο Φλόριαν Μάγιερ μέσω ανακοίνωσης του λίγες ώρες πριν την έναρξη του Munich Open στην Γερμανία, έκανε γνωστό πως φέτος είναι η τελευταία του χρονιά στο ανδρικό Tour, καθώς αποσύρεται από το τένις!

Ο 34χρονος Γερμανός την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία λέει πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει να αγωνίζεται μετά το πέρας του 2018, ενώ τελευταίο του τουρνουά θα είναι το φετινό US Open.

Το Νο72 στην παγκόσμια κατάταξη της

ΑΤΡ έχει φτάσει μέχρι το Νο18 του κόσμου το 2011 ενώ αυτήν την στιγμή έχει ρεκόρ νικών-ηττών 241-252. Έχει κατακτήσει δυο ΑΤΡ τίτλους σε Βουκουρέστι το 2011 και Χάλε το 2016.

Όσον αφορά τα Grand Slams, έχει φτάσει στα προημιτελικά του Wimbledon δις(2004, 2012) ενώ πρόσφατα έσπασε το φράγμα των 7.000.000$ από τα prize money των τουρνουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Αυτό είναι το τελευταίο μου BMW Open. Είναι η τελευταία μου χρονιά στο τένις. Το παιχνίδι μου είναι ξεχωριστό, είναι βασισμένο στα sclice και τα drop-shot, με την νέα γενιά που έρχεται να μην με βοηθάει, καθώς παίζει πολύ πιο δυνατά από εμένα και τρέχει πολύ περισσότερο.

Πρέπει να είσαι πολύ δυνατός ψυχολογικά για να το αντέξεις, πρέπει να έχεις πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι ακόμη πιο δύσκολο τώρα να μείνεις στο Top100, οπότε αποφάσισα να αποσυρθώ, έχω φτάσει 34 χρονών πια και νομίζω πως έχω δώσει ότι είχα στο τένις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρεται από το τένις ο Μάγιερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα