Εγχειρίστηκε ο Μάρεϊ! (pics)

Ο Άντι Μάρεϊ υποβλήθηκε σε ακόμη μια εγχείρηση στο δεξί του ισχίο και ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Instagram για την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας πως ελπίζει να σταματήσει μια για πάντα ο πόνος μετά από αυτό…

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τη Μελβούρνη, όπου βρέθηκε και αγωνίστηκε στο Αυστραλιανό Όπεν, ο Άντι Μάρεϊ έκανε γνωστό πως υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο ισχίο του!

Ο Βρετανός πρωταθλητής, που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από πόνους

στο συγκεκριμένο κομμάτι του σώματός του, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες από την Αυστραλία, πως σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση φέτος.

Μετά το τέλος του αγώνα του για τον 1ο γύρο του ΑΟ, με τον Ρόμπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο τένις, μετά από μια δύσκολη και επίπονη εγχείρηση που επρόκειτο να κάνει.

Η ώρα αυτή έφτασε, και όπως κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Μάρεϊ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου το πρωί της Δευτέρας.

“Υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση ισχίου στο Λονδίνο χθες το πρωί. Αισθανόμουν τον τραυματισμό, αλλά ελπίζω πως αυτό θα σημάνει το τέλος του πόνου στο ισχίο μου.

Έχω τώρα ένα μεταλλικό ισχίο, όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτογραφία”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Σκοτσέζος, δημοσιεύοντας δυο φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο οποίο βρίσκεται.

Η ανάρτηση του Βρετανού στα social media:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I underwent a hip resurfacing surgery in London yesterday morning…feeling a bit battered and bruised just now but hopefully that will be the end of my hip pain I now have a metal hip as you can see in the 2nd photo and I look like I’ve got a bit of a gut in photo 1

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andy Murray (@andymurray) στις 29 Ιαν, 2019 στις 12:18 πμ PST

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εγχειρίστηκε ο Μάρεϊ! (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα