Σε ένα μήνα θα είναι στο Top10

Μετά την εκπληκτική του παρουσία στην Αυστραλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς βάζει πλώρη για τον δεύτερο μεγάλο του στόχο στη σεζόν

Πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε θέσει δύο στόχους για το 2019: την συμμετοχή σε 4αδα Grand Slam διοργάνωσης και την είσοδο στην πρώτη 10αδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο πρώτος στόχος επετεύχθη ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να εκπληρωθεί και ο δεύτερος στόχος.

Μετά τη φοβερή πορεία του

μέχρι τους “4” καλύτερους στο πρώτο Major της σεζόν στην Αυστραλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε στη 12η θέση της κατάταξης (νέο ρεκόρ καριέρας) και βρίσκεται μόλις 335 πόντους πίσω από τον 10ο της βαθμολογίας, Μάριν Τσίλιτς.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής, θα έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο το Top10, αγωνιζόμενος στο Sofia Open της Βουλγαρίας ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα αγωνιστεί σε δύο τουρνουά της σειράς ATP 500, σε Ρότερνταμ και Ντουμπάι.

Με δεδομένο ότι δεν έχει να υπερασπιστεί πόντους το επόμενο διάστημα και εφόσον συνεχίσει να αγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο, θεωρείται βέβαιο ότι μέχρι να ξεκινήσουν τα δύο Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι, ο Στέφανος θα ανήκει στους 10 καλύτερους του κόσμου.

Eίναι βέβαιο ότι την εβδομάδα του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ (11 Φεβρουαρίου), ο Τσιτσιπάς θα έχει την ευκαιρία να μπει στο Top10.

Αν δεν τα καταφέρει εκεί, θα έχει ξανά ευκαιρία στο Dubai Tennis Championships (25 Φεβρουαρίου).

The post Σε ένα μήνα θα είναι στο Top10 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα