Έξι μεγάλα φαβορί στη Super League και την Premier League

Η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, που είχε αναβληθεί λόγω της αποχής των διαιτητών, διεξάγεται από σήμερα έως την Πέμπτη.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη του με 4-0 επί του ΟΦΗ, διατήρησε τη διαφορά των 8 βαθμών από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη

κι επικράτησε με 2-0 του Αστέρα. Και οι δύο παίζουν αύριο εντός έδρας και είναι μεγάλα φαβορί για τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται, στις 17:15, τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός, στις 19:30, τη Λάρισα.

Εντυπωσιακά έχει ξεκινήσει το 2019 η Λαμία, με 3 εντός έδρας νίκες. Κέρδισε 2 φορές με 1-0 τον Παναθηναϊκό, στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και την Κυριακή επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου. Θέλει να απομακρυνθεί από τη διαχωριστική γραμμή κι έχει την ευκαιρία για μία ακόμα νίκη, στο αυριανό (16:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις και για τα 3 μεγάλα φαβορί της Super League, τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία.

Θα συνεχίσουν με νίκες η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι;

Στην Premier League διεξάγεται σήμερα και αύριο η 24η αγωνιστική. Η Λίβερπουλ παραμένει στην κορυφή με 4 βαθμούς διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πιθανότερο είναι και οι δύο να συνεχίσουν με νίκες.

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει απόψε, στις 22:00, εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ. Η Λίβερπουλ φιλοξενεί αύριο, στις 22:00, τη Λέστερ.

Δυνατό φαβορί είναι και η Άρσεναλ στο σημερινό (21:45) εντός έδρας παιχνίδι της με την Κάρντιφ. Ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κυνηγά το εισιτήριο για το Champions League.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και για τα τρία δυνατά φαβορί της Premier League, τη Λίβερπουλ, τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Keywords
Τυχαία Θέματα