Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Μπερετίνι – VIDEO

Ο Ματέο Μπερετίνι πανηγύρισε την παρθενική νίκη της καριέρας του σε ΑΤΡ Finals, κερδίζοντας τον μέχρι πρότινος… ανίκητο Ντομινίκ Τιμ, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον…

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση του Λονδίνου, ο Ματέο Μπερετίνι.

Ο Ιταλός μπορεί με τις πρώτες δυο ήττες του στον όμιλο από Φέντερερ και Τζόκοβιτς, να είχε ήδη βγάλει εισιτήρια για Ρώμη, μιας και είχε μείνει εκτός ημιτελικών,

όμως δεν άφησε την ευκαιρία νίκης, να περάσει από τα χέρια του τόσο εύκολα.

Ο Ντομινίκ Τιμ φάνηκε να μην ήθελε να πιέσει τον εαυτό του στα άκρα, ενόψει και των ημιτελικών όπου έχει ήδη προκριθεί και ο 23χρονος το εκμεταλλεύτηκε, επικρατώντας μετά από 1 ώρα και 19 λεπτά, με 7-6(3), 6-3.

Ending on a high

Matteo Berrettini becomes the first-ever Italian to win a singles match at the ATP Finals, beating Thiem 7-6 6-3! #NittoATPFinals pic.twitter.com/DFBdzmIX4p

Tennis TV (@TennisTV) 14 Νοεμβρίου 2019

Βέβαια για να φτάσει στη νίκη, χρειάστηκε να παίξει και εξαιρετικό, ολοκληρωμένο τένις, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να τελειώσει με θετικό πρόσημο το τουρνουά, στην παρθενική του εμφάνιση σε ΑΤΡ Finals.

Βγάζοντας πολύ περισσότερη ενέργεια από τον αντίπαλό του, ο Ματέο έκανε πρώτος μπρέικ στο 4-4 του εναρκτήριου κομματιού της αναμέτρησης και πήρε τις μπάλες στα χέρια του (5-4), για να σερβίρει για το 1-0.

Ο Τιμ αντέδρασε και “έσπασε” το σερβίς του Ιταλού, παρατείνοντας τη μάχη στο πρώτο σετ. Λίγες στιγμές αργότερα, οι δυο τενίστες πήγαν στο τάι-μπρέικ, όπου έλυσαν τις διαφορές τους.

Ο Μπερετίνι ήταν πιο συγκεντρωμένος και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Αφού προηγήθηκε με 6-1, χρειάστηκε το τρίτο κατά σειρά σετ πόιντ του για να “κλείσει” το σετ με 7-3.

Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα, ο Ιταλός είχε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Χτυπούσε τις μπάλες με μεγαλύτερη ένταση από τον Τιμ και δικαιώθηκε, κάνοντας μπρέικ στο 6ο γκέιμ του σετ.

Ο Μπερετίνι προηγήθηκε με 4-2 και λίγες στιγμές αργότερα “κλείδωσε” τη νίκη με 6-3, φεύγοντας από το Λονδίνο με +200 ΑΤΡ πόντους και συνολικό έπαθλο 430.000$.

Από την πλευρά του, ο Αυστριακός περιμένει τον 2ο του ομίλου Αντρέ Αγκάσι, για να μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά.

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Έφυγε με ψηλά το κεφάλι ο Μπερετίνι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα