Άνακον: “Δεν είναι φυσιολογικός άνθρωπος ο Ναδάλ”

Το πνεύμα μαχητικότητας και τη νοοτροπία πρωταθλητή του Ράφαελ Ναδάλ εξήρε ο πρώην προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ, Πολ Άνακον

Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης για τον Ράφαελ Ναδάλ και τη νοοτροπία νικητή που βγάζει σε κάθε του εμφάνιση στο tour.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ζήσαμε άλλη μια μοναδική παράσταση του Ισπανού ο οποίος στα 33 του χρόνια, συνεχίζει να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές απαράμιλλου πάθους και σκληρής μαχητικότητας.

Η επική ανατροπή επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ, όντως πίσω με διπλό break και

match point, στο 3ο σετ και 1-5, 30/40, ανάγκασε τον Πολ Άνακον να κάνει την παρακάτω δήλωση στο Tennis Channel.

“Δεν είναι φυσιολογικός άνθρωπος. Παίζει τον κάθε πόντο σαν να είναι ο τελευταίος πόντος της ζωής του και αυτό είναι εκπληκτικό. Είδαμε τον Μεντβέντεφ να κάνει γκριμάτσες, να υψώνει το δάχτυλο στην ομάδα του να γελάει ειρωνικά. Περνούσε δύσκολες στιγμές και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Έπαιξε σπουδαίο τένις στο 3ο σετ, οπότε ξέρει ότι μπορεί αλλά το επόμενο βήμα είναι να μάθει να διαχειρίζεται αυτές τις καταστάσεις” είπε ο πρώην coach του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τζίμι Κούριερ, πρόσθεσε απ’την πλευρά του: “Ο Μεντβέντεφ πρέπει να μάθει από αυτή την ήττα. Είναι οδυνηρή ήττα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’αυτό. Είναι ένας τενίστας που ταξιδεύει μαζί με τον αθλητικό του ψυχολόγο. Το θέμα είναι πως μπορεί να ξεπεράσεις τέτοια ήττα, παίζοντας ξανά σε δύο ημέρες ένα πολύ κρίσιμο ματς”

The post Άνακον: “Δεν είναι φυσιολογικός άνθρωπος ο Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα