Τσιτσιπάς: “Θα τα δώσω όλα με τον Ράφα” – VIDEO

Aποφασισμένος για το “3 στα 3” στους ομίλους του ATP Finals ο Στέφανος 

Ονειρικό ντεμπούτο στο τουρνουά των “8” κορυφαίων πραγματοποιεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έχει πετύχει δύο straight sets νίκες στο πολύ δύσκολο group Andre Agassi και δηλώνει πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ράφαελ Ναδάλ το απόγευμα της Παρασκευής.

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τις νίκες κόντρα στον κακό του δαίμονα, Ντανίλ Μεντβέντεφ

και στον υπερασπιστή του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να “χαρίσει” το ματς στον Ναδάλ.

“Είναι πολύ ωραίο που γνωρίζω ότι θα παίξω στα ημιτελικά, όμως πρέπει να συγκεντρωθώ και να συνεχίσω στον ίδιο δρόμο με τις δύο τελευταίες ημέρες. Θα δώσω ότι έχω. Θα δώσω τη ψυχή μου και θα είναι μια πολύ δυνατή πρόκληση για μένα ώστε να προετοιμαστώ κατάλληλα για τα ημιτελικά. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο” τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέφανος ενόψει της αναμέτρησης με τον Ναδάλ την Παρασκευή (16:00GR-COSMOTE SPORT 6HD).

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τσιτσιπά, στην ήττα με 6-3, 6-2 από τον Έλληνα πρωταθλητή το βράδυ της Πέμπτης.

“Έκανε ένα φανταστικό ματς. Εγώ έπαιξα πολύ άσχημα. Σε αυτό το επίπεδο, αυτό συμβαίνει όταν ο αντίπαλος παίζει καλά και εσύ δεν κάνεις το καλύτερό σου παιχνίδι. Ειδικά απέναντι στον Τσιτσιπά, μπορεί να συμβεί αυτό και σε αυτή την επιφάνεια που ταιριάζει στο παιχνίδι του” είπε ο κάτοχος του τίτλου.

Ο Γερμανός θα αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ την Παρασκευή το βράδυ κι αν κερδίσει θα ακολουθήσει τον Τσιτσιπά στην 4αδα.

Αυτά είναι τα σενάρια πρόκρισης από το γκρουπ Andre Agassi

NITTO ATP FINALS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h) | TV Schedule

The post Τσιτσιπάς: “Θα τα δώσω όλα με τον Ράφα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα