Έφυγε με “γκάζια” στον τελικό! – VIDEO

Ούτε η Γιούλια Γκέργκες μπόρεσε να σταματήσει τη Σερίνα Γουίλιαμς στο φετινό Wimlbedon με την 37χρονη Αμερικανίδα να επιστρέφει σε τελικούς Slam για πρώτη φορά σαν μαμά!

Τα κάνει όλα και συμφέρει η Σερίνα Γουίλιαμς!

Η 37χρονη τενίστρια έχει μπορέσει να συνδυάσει μητρότητα, τον συζυγικό της ρόλο και τον πρωταθλητισμό στο επαγγελματικό τένις έχοντας φθάσει μέχρι τον τελικό του Wimbledon!

Απίστευτα πράγματα από τη Σερίνα που είναι έτοιμη να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Μάργκαρετ Κορτ των 24 Grand Slam

τίτλων και δείχνει ότι μπορεί να κερδίσει Major με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο!

Το έκανε όταν έγκυος στο Αυστραλιανό Όπεν του 2017, τώρα πάει να το ξανακάνει σαν μαμά αν κερδίσει την καλή της φίλη, Αντζελίκ Κέρμπερ που νωρίτερα είχε επικρατήσει της Γέλενα Οσταπένκο.

Ολα αυτά μετά τη δική της νίκη επί της Γιούλια Γκέργκες με 6-2, 6-4 που ήθελε μεν αλλά εμφανώς δεν μπορούσε μπροστά στη δύναμη, την εμπειρία και τη άσβεστη θέληση της Σερίνα για νέες διακρίσεις!

Είναι λοιπόν ένα βήμα μακριά από τον όγδοο τίτλο της στο Wimbledon σε έναν τελικό remake του αντίστοιχου του 2016 στον οποίο είχε κερδίσει την Κέρμπερ.

Η Γκέργκες προσπάθησε πολύ, δεδομένα στο τουρνουά έπαιξε το καλύτερό της τένις, τα έβαλε στα ίσια από τη βασική σε αρκετά ράλι με την Αμερικανίδα αλλά κυρίως το σερβίς την πλήγωσε ανεπανόρθωτα.

Και δεν βρήκε απαντήσεις στα τεράστια σερβίς της Σερίνα και, από τη μεριά της, δεν κέρδιζε εύκολους πόντους από το δικό της με συνέπεια να τα περιμένει όλα από τα ράλι, μια στρατηγική που δεν θα οδηγούσε μακριά.

Οντως, η Σερίνα πήρε πλήρως τον έλεγχο του αγώνα προηγήθηκε με set και break, σερβίροντας όμως για το ματς, η τελευταία “αναλαμπή” της Γκέργκες της έδωσε το πολυπόθητο break επιστροφής που όμως ήταν βραχύβια.

Στο επόμενο game η Σερίνα ήταν ισοπεδωτική παίρνοντας τη νίκη που την στέλνει στον τελικό του Σαββάτου ενώ βρίσκεται, θυμίζουμε, στο Νο181 του κόσμου…

Πέμπτη, 12/7: Ημιτελικοί Wimbledon
Kerber (Germany) beat Ostapenko (Latvia) 6-3 6-3
S. Williams (USA) beat Goerges (Germany) 6-2 6-4

WIMBLEDON LADIES DRAW | OOP | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Έφυγε με “γκάζια” στον τελικό! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα