“Κατανοώ την απόφαση Μάρεϊ, δύσκολο ματς με Ιστόμιν”

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για τον Άντι Μάρεϊ, αλλά και την δική του αγωνιστική κατάσταση μια ημέρα πριν την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν, στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στη Μελβούρνη…

Ο Ελβετός, κάτοχος των τελευταίων δυο τροπαίων στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς, αναφέρθηκε στην απόφαση του Άντι Μάρεϊ να εγκαταλείψει το τένις, κατανοώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βρετανός.

Επίσης, τόνισε πως ο Ντένις Ιστόμιν, αντίπαλός του στον 1ο γύρο του θεσμού, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και θα

πρέπει να προσέξει αν θέλει να μην πάθει ότι έπαθε ο Τζόκοβιτς δυο χρόνια πριν, από τον Ουζμπέκο, στο Αυστραλιανό Όπεν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 37χρονος:

“Πιστεύω πως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σκέφτεται ο Άντι. Όταν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να φτάσεις ξανά στο 100% σου, και φυσικά έχεις γνωρίσει και τόση μεγάλη επιτυχία, μπορείς να καταλάβεις πλήρως μια τέτοια απόφαση.

Απογοητεύτηκα και στενοχωρήθηκα, σοκαρίστηκα επίσης, ακούγοντας πως θα τον χάσουμε τόσο σύντομα. Όμως, κάποια στιγμή θα τους χάσουμε όλους.

Σίγουρα, το παρών είναι που πονάει, όμως μακάρι να μπορέσει να τα πάει καλά στο ΑΟ και να φτάσει να τελειώσει την καριέρα του όπως ακριβώς θέλει στο Wimbledon. Αυτά εύχομαι για εκείνον.

Είναι μια δύσκολη κατάσταση, όμως όταν στο μέλλον αναπολεί όσα έζησε στο Tour, θα νιώθει χαρούμενος”.

“Όσον αφορά εμένα, είμαι πολύ χαρούμενος με την προετοιμασία μου για το Αυστραλιανό Όπεν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επίσης, που βρισκόμαστε μόλις μια ημέρα μακριά από την έναρξη της διοργάνωσης, και από το πρώτο δικό μου ματς.

Πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο Ντένις (Ιστόμιν), και τι έχει κάνει στον Νόβακ (Τζόκοβιτς) σε αυτό το τουρνουά. Είχα δει ολόκληρο το παιχνίδι δυο χρόνια πριν, όταν τον κέρδισε.

Παίζω καλό τένις, είμαι σε καλή κατάσταση και νιώθω αυτοπεποίθηση, και σίγουρα ο αντίπαλός μου χρειάζεται μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση για να με κερδίσει. Δεν θέλω να βλέπω μακριά από τώρα, γιατί θα είναι λάθος κάτι τέτοιο”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Κατανοώ την απόφαση Μάρεϊ, δύσκολο ματς με Ιστόμιν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα