Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Νόλε (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν πέρασε άνετο βράδυ στο ντεμπούτο του στο φετινό Paris Masters, όμως κατάφερε να προκριθεί στον 3ο γύρο του θεσμού και μπορεί να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το φινάλε του στη σεζόν.

Ο Νο1 τενίστας του κόσμου, επικράτησε στα τρία sets του Μάρτον Φούτσοβιτς, στην επανεμφάνισή του σε αγώνα μονού, μετά την ήττα του από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Αμερικανικού Όπεν (12 Σεπτεμβρίου).

Χρειάστηκε 2 ώρες και 4 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του εμπνευσμένου Ούγγρου (Νο40) και το έκανε με 6-2, 4-6,

6-3, παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τους “16” καλύτερους του Παρισιού.

Εκεί, θα συναντήσει κάποιον Γάλλο. Αυτό, γιατί περιμένει την αναμέτρηση του Γκαέλ Μονφίς με τον Αντριάν Μαναρινό, ώστε να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

That’s why he’s the world No.1

In his first singles match since September 12, @DjokerNole digs deep to defeat a very good Fucsovics 6-2 4-6 6-3!#RolexParisMasters pic.twitter.com/RcWw9FFmZq

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2021

Ο Νόλε επιστράτευσε μερικές από τις καλύτερες επιστροφές του για να μπορέσει να υπερκεράσει το εμπόδιο του Φούτσοβιτς, αναγκάζοντας τον 29χρονο σε μόνο 13/36 κερδισμένους πόντους πίσω από το 2ο σερβίς του.

Ο 34χρονος “χτύπησε” εκεί τον Ούγγρο, δημιούργησε συνολικά 11 break point ευκαιρίες (4/11) και τελικά έμεινε ψύχραιμος στο καθοριστικό set, για να πάρει τη νίκη-πρόκριση.

Από την γραμμή του σερβίς δεν ήταν κακός, μιας και κέρδισε 55/78 πόντους, όμως δεν μπόρεσε να “σβήσει” κανένα break point του αντιπάλου του (2/2), στοιχείο που περιέπλεξε την κατάσταση.

Marton Fucsovics. #RolexParisMasters pic.twitter.com/7EPPJewrIs

ATP Tour (@atptour) November 2, 2021

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε ο Νόλε (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα