Group E: Ασταμάτητη η Μπάγερν, “ζωντανή” η Μπαρτσελόνα (hls)

Με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν διέλυσε με 5-2 την Μπενφίκα στο Μόναχο, σημαντική νίκη πήρε η Μπαρτσελόνα στο Κίεβο, επικρατώντας της Δυναμό με 1-0.

Μπάγερν – Μπενφίκα 5-2

Με άλλο ένα… σόου του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπάγερν Μονάχου έκανε… πάρτι στο Μόναχο, διέλυσε με 5-2 την Μπενφίκα του μαχητικού Οδυσσέα Βλαχοδήμου και πέτυχε την τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλο.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ με τον Πολωνό σταρ στο 26ο λεπτό και έκαναν το 2-0 με τον Γκνάμπρι στο 32′. Η Μπενφίκα

μείωσε στο 38′ σε 2-1 με τον Μοράτο, ενώ στο 45ο λεπτό ο Βλαχοδήμος έπιασε πέναλτι του Λεβαντόφσκι.

Ο Σανέ έκανε το 3-1 για την Μπάγερν Μονάχου στο 49ο λεπτό, ο Λεβαντόφσκι σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του στο 61′, οι “Αετοί” της Λισσαβώνας έκαναν το 4-2 με τον Νούνεζ στο 74′ και στο 84ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι έκανε χατ τρικ στην 100η συμμετοχή του στο Champions League και διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Νιάνζου, Ουπαμεκάνο, Ντέιβις (64′ Ρίτσαρντς), Γκορέτσκα, Κίμιχ (72′ Ζάμπιτσερ), Γκνάμπρι (85′ Σαρ), Σανέ (72′ Μίλερ), Κομάν (64′ Μουσιάλα), Λεβαντόφσκι

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Μοράτο, Φερτόνχεν, Βερίσιμο, Ζιλμπέρτο, Γκριμάλντο (77′ Ράμος), Μέιτε, Μάριο (77′ Μπερνάντο), Έβερτον (64′ Γκονσάλβες), Γιάρεμτσουκ (64′ Νούνεζ), Πίζι (64′ Σίλβα)

Δυναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα 0-1

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έκανε η Μπαρτσελόνα, κερδίζοντας 1-0 τη Δυναμό Κιέβου στο “Ολιμπίνσκι”.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ανσού Φάτι στο 70ο λεπτό του αγώνα και το γκολ του δίνει βαθμολογική “ανάσα” στους “μπλαουγκράνα” και ελπίδες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Δυναμό Κιέβου: Μπούσχαν, Κετζιόρα (77′ Τιμχίκ), Ζαμπάρνι, Σιρότα, Καραφάεφ, Τσιγκάνκοφ, Σίντορτσουκ, Σαπαρένκο (81′ Σεπέλεφ), Ντε Πένα (77′ Βέρμπιτς), Γκαρμάς (71′ Βιτίνιο), Μπουγιάλσκι (81′ Λέντνεφ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Λανγκλέ (79′ Αραούχο), Γκαρσία, Μιγκουέθα, Νίκο, Μπουσκέτς, Φ. Ντε Γιόνγκ, Φάτι (87′ Μπαλντέ), Ντεπάι, Γκάβι (65′ Ντεμπελέ)

Η βαθμολογία:

1) Μπάγερν Μονάχου 12
2) Μπαρτσελόνα 6
3) Μπενφίκα 4
4) Δυναμό Κιέβου 1

Keywords
Τυχαία Θέματα