“Επιβίωσαν” Αλιασίμ και Αλκαράθ (vids)

Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ και Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια… “απέδρασαν” στις πρεμιέρες τους, κερδίζοντας τους Τζιανλούκα Μέιγκερ και Πιέρ Ιγ Ερμπέρ, αντίστοιχα.

Αμφότεροι έμειναν πίσω με set, όμως βρήκαν τις λύσεις να γυρίσουν τους αγώνες τους, “σφραγίζοντας” τις θέσεις τους στους “32” καλύτερους του Paris Masters.

Αρχικά ο Αλιασίμ, που είναι ένας από τους πέντε τενίστες οι οποίοι διεκδικούν τα δυο εναπομείναντα εισιτήρια

για τα ΑΤΡ Finals του Τορίνου, επικράτησε του Ιταλού αντιπάλου του (No66) με 4-6, 6-4, 6-1.

Ο Καναδός, Νο9 του ταμπλό, στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ντόμινικ Κέπφερ, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας απέκλεισε τον Άντι Μάρεϊ μετά από επικό αγώνα.

Here to stay @felixtennis overcomes Mager 4-6 6-4 6-1 and will take on Koepfer in R2!#RolexParisMasters pic.twitter.com/2vVaNE0A1i

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2021

Ο Κάρλος Αλκαράθ από την πλευρά του, χρειάστηκε να παίξει 2 ώρες και 55 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου, home favorite, Ερμπέρ.

Ο 18χρονος Ισπανός επιβλήθηκε του Νο99 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης με το εντυπωσιακό 6-7(4), 7-6(2), 7-5 και “κλείδωσε” το τρομερό NextGen ντέρμπι 2ου γύρου κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ.

Battle-tested @alcarazcarlos03 comes back from the brink to defeat Herbert 6-7(4) 7-6(2) 7-5 and reach R2 in Paris!#RolexParisMasters pic.twitter.com/yLGc58AeMC

Tennis TV (@TennisTV) November 2, 2021

Εκτός Παρισιού έμεινε από τον 1ο μόλις γύρο ο ντεφορμέ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, που ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 7-6(4) από τον Τζέιμς Ντάκγουορθ (Νο55). Τον Λορέντζο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο ο Αυστραλός.

Ο πρωταθλητής του 2018 στο Παρίσι, Κάρεν Χατσάνοφ, αφού πρώτα έσωσε πέντε set points του Μίκαελ Ίμερ στο 2ο set της μεταξύ τους αναμέτρησης, προκρίθηκε με με 6-4, 7-5. Στους “32” θα βρει απέναντί του έναν εκ των Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και Ρισάρ Γκασκέ.

Στον 2ο γύρο πέρασαν και οι Ράιλι Οπέλκα, Τέιλορ Φριτς και Τόμι Πολ, με νίκες σε βάρος των Φίλιπ Κραϊνοβιτς, Λορέντζο Σονέγκο και Γιάν Λέναρντ Στρουφ, αντίστοιχα.

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Επιβίωσαν” Αλιασίμ και Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα