Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε το πρώτο τεστ ο Νόλε! – VIDEO

Σε ένα ματς-καρμπόν του αγώνα που είχαν δώσει πριν μερικές εβδομάδες στη Ρώμη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έσωσε set point του Φίλιπ Κραϊνοβιτς στο πρώτο σετ και τελικά προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης!

Αποστολή εξετελέσθη για τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σε ένα ματς που έμοιαζε απίστευτα σε εξέλιξη με τον πιο πρόσφατο αγώνα που έδωσαν οι δυο τους, στη Ρώμη πριν μερικές εβδομάδες, η κατάληξη

ήταν η ίδια με τον Νόλε να σώζει set point στο πρώτο σετ αποτρέποντας τον Κραϊνοβιτς από το να σερβίρει για το 1-0 και εντέλει έθεσε τις βάσεις μιας αρκετά δύσκολης νίκης με 7-6(6), 6-3.

Ο Τζόκοβιτς πήρε αυτό που ήθελε παίζοντας αρκετά καλά μετά από ένα μάλλον νωθρό πρώτο σετ στο οποίο είχε αστάθεια και μερικές μόνο εκλάμψεις και πλέον του απομένει μόνο μια νίκη (κόντρα στον Τσόριτς στον 2ο γύρο) ώστε να τερματίσει για έκτη σεζόν στο Νο1 του κόσμου ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Πιτ Σάμπρας!

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε πολύ εύκολα να χάσει το πρώτο σετ ο Νόλε μιας και παρουσιάστηκε κάπως “σκουριασμένος” στην επιστροφή του στη σκληρή επιφάνεια μετά την, με κάτω τα χέρια, ήττα του από τον Ράφα Ναδάλ στον πρόσφατο τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ο Σέρβος θρύλος ξεκίνησε καλά το ματς προηγούμενος με 3-1 αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα δεχόμενος διαδοχικά breaks που έστειλαν τον Κραϊνοβιτς μπροστά σε μια τρομερή ευκαιρία να σερβίρει για το σετ στο 5-4.

Εκεί, φάνηκαν τα πρώτα σημάδια άγχους μιας και έχασε μπάλες που δεν έχανε πριν, ο Νόλε του έσπασε το σερβίς και τελικά οι δυο τους έλυσαν τις διαφορές τους, όπως και στη Ρώμη, στο tie break.

Εκεί, και πάλι ο Κραϊνοβιτς είχε την ευκαιρία για το 1-0 μιας και και προηγήθηκε με 5-4 έχοντας τις μπάλες στο σερβίς του αλλά προτίμησε μια ανορθόδοξη επιλογή με serve and volley στον πρώτο πόντο.

Πήρε τελικά το set point στο 6-5 αλλά ο Τζόκοβιτς το έσωσε υποχρεώνοντας τον Κραϊνοβιτς σε λάθος, ενώ μετά ήρθε ένα ολέθριο λάθος του αντιπάλου του καθώς έχασε ένα εύκολο σμας δίνοντας το set point στον Τζόκοβιτς!

Τα ολέθρια λάθη συνεχίστηκαν με τον Κραϊνοβιτς να χάνει ακόμα ένα forehand ρουτίνας και το σετ πήγε στον Τζόκοβιτς.

Έτσι όπως εξελίχθηκε και έληξε το πρώτο σετ, ο Τζόκοβιτς μόνο από θαύμα δεν θα έκανε το 2-0.

Ο Κραϊνοβιτς έπεσε πάρα πολύ ψυχολογικά και αυτό επηρέασε την απόδοσή του καθώς ήταν σαφώς υποδεέστερος του Νόλε στο δεύτερο σετ και το έχασε εύκολα με 6-3.

Το ντέρμπι της πρεμιέρας Ντιμιτρόφ-Κατσάνοφ πήγε στα χέρια του Βούλγαρου με 7-6(6), 6-3 με τον Ρώσο να μην μπορεί να αφήσει πίσω του το ξέσπασμα που ακολούθησε της ήττας του από τον Έβανς στην Αμβέρσα πριν μερικές μέρες.

ERSTE BANK OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Δυσκολεύτηκε αλλά πέρασε το πρώτο τεστ ο Νόλε! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα