Τσιτσιπάς: Παίζει στη Βιέννη αλλά πονάει

Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Erste Bank Open της Βιέννης ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αυστριακή πρωτεύουσα.

Λίγο πριν φύγει από την Αθήνα, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε στο SDNA και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο λαγονοψοϊτη που διατηρεί από το Masters της Ρώμης και έγινε πιο ορατός στον συγκλονιστικό ημιτελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Γαλλικό Όπεν.

“Είμαι κοντά

στο 80%. Έχω πονέσει, πάντως, σε μερικούς πόντους στην προπόνηση” είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος που παρ’ολαυτά, ένιωσε έτοιμος για να κάνει το ταξίδι στην Αυστρία και να δοκιμάσει το σώμα του στο πολύ απαιτητικό τουρνουά της Βιέννης.

Στη συνέντευξη, μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τονίζοντας ότι έχει ήδη κερδίσει πολλά από τη φιλία του με τον MVP του NBA.

“Είναι φοβερό παιδί. Με ενέπνευσε αυτή η γνωριμία και ήρθα αρκετά κοντά του. Νομίζω ότι στο μέλλον θα συναντιόμαστε πιο συχνά. Μου έχει μάθει ήδη πάρα πολλά! Μιλάμε για ενδιαφέροντα πράγματα και μοιραζόμαστε τις στιγμές που περνάμε εντός και εκτός γηπέδου. Μιλάμε για αθλητισμό, μιλάμε για πολιτική, για ταξίδια, για τα πάντα. Μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα είδωλά μου, με έκανε να τον καταλάβω καλύτερα, να τον νιώσω περισσότερο. Είναι η αρχή μια καινούργιας φιλίας” είπε χαρακτηριστικά.

The post Τσιτσιπάς: Παίζει στη Βιέννη αλλά πονάει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα