Περ: “Με ενοχλεί το τένις χωρίς κόσμο”

Ο Μπενουά Περ ανέφερε, αμέσως πριν την συμμετοχή στο ATP τουρνουά του Καζακστάν, στο οποίο είναι μάλιστα ο Νο1 seeded, στις μεγάλες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο να συνηθίσει να παίζει χωρίς κόσμο.

O 31χρονος Γάλλος τενίστας έχει πολύ κακά αποτελέσματα στα τουρνουά που έχει παίξει μετά το lockdown με τέσσερις αποκλεισμούς στον 1ο γύρο και μόλις μία νίκη (στο Ρολάν Γκαρός)

και απέδωσε τα άσχημα αποτελέσματα στην μη προσαρμογή του στο τένις χωρίς κόσμο.

“Η χρονιά ξεκίνησε καλά για μένα. Έφτασα στον τελικό στο Όκλαντ, προερχόμουν από ένα πολύ καλό 2019 και όλα έβαιναν καλώς. Μετά ήρθε ο Covid και άλλαξαν όλα. Το πρώτο διάστημα, ήμουν κλεισμένος στη Γαλλία και δεν μπορούσα καν να προπονηθώ”.

“Δεν μου αρέσουν καθόλου τα τουρνουά που έχω παίξει χωρίς κόσμο. Θέλω να ακούω φωνές από το κοινό και “αληθινούς” ανθρώπους όχι ρομπότ που ελέγχουν τις γραμμές. Δεν παίζω για αυτό τένις. Παίζω για να είμαι μπροστά σε κανονικό κόσμο. Θέλω κοινό και όχι ψεύτικες φωνές”.

“Σίγουρα, δεν είχα και την καλύτερη προετοιμασία πριν το Καζακστάν. Έχω παίξει ελάχιστα ματς και έχω χάσει στα περισσότερα. Με ενοχλεί ότι έχω σταματήσει να προσπαθώ όταν δεν είμαι στη μέρα μου. Πρέπει να βρω ξανά την δύναμη να παλεύω ακόμα και αν δεν είμαι σε καλή μέρα” ανέφερε ο Περ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Περ: “Με ενοχλεί το τένις χωρίς κόσμο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα