Δύο games ακόμα Στεφ

11:16 1/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Εισιτήριο για τον 4ο γύρο “κλείνουν” Τσιτσιπάς, Τζόκοβιτς, Ντελ Πότρο, Βαβρίνκα και Σ.Γουίλιαμς – Δύσκολη αποστολή για Τιμ

Με τους υπόλοιπους αγώνες του 3ου γύρου συνεχίζεται το πρόγραμμα του Γαλλικού Όπεν το Σάββατο ενώ εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Τσιτσιπάς-Κραϊνοβιτς και Βαβρίνκα-Ντιμιτρόφ που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν την Παρασκευή λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Τσιτσιπάς και Κραϊνοβιτς θα επιστρέψουν στο κεντρικό court (περίπου στις 14:00GR, μετά το τέλος του ματς Χάλεπ-Τσουρένκο) για να συνεχίσουν τη συναρπαστική τους μάχη, με το σκορ στο 2-0 σετ

υπέρ του Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος ανέτρεψε το προβάδισμα με 5-2 του Κραϊνοβιτς στο 3ο σετ, έχοντας ισοφαρίσει σε 5-5 games.

O Στέφανος έχει ήδη σώσει δύο set points του Σέρβου, την ώρα που σέρβιρε στο 2-5 για να παραμείνει στο σετ ενώ με break στο 9ο game (5-4), κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσια.

Αμέσως μετά, στο κεντρικό court θα μπει ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος θα έχει εύκολη αποστολή απέναντι στον qualifier Ιταλό, Νο147 στον κόσμο, Σαλβατόρε Καρούσο. Ο 26χρονος που προέρχεται από τα προκριματικά, κέρδισε κατά σειρά τους Μουνάρ και Σιμόν, φτάνοντας για πρώτη φορά σε 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης.

Βαβρίνκα και Ντιμιτρόφ θα συνεχίσουν τη μονομαχία τους στο Court 1 (περίπου στις 14:00GR), με τον Ελβετό να προηγείται 2-0 σετ (7-6, 7-6) και να βρίσκεται ένα σετ μακριά από τη φάση των “16” της διοργάνωσης.

Δύσκολη αποστολή για τον περσινό φιναλίστ του Παρισιού, Ντόμινικ Τιμ ο οποίος αντιμετωπίζει στο Suzanne Lenglen (16:00GR) τον πολύπειρο χωματά, Πάμπλο Κουέβας με τον οποίον έχουν παίξει πέντε φορές και ο Αυστριακός προηγείται 3-2 στις νίκες.

Στο Simonne Mathieu θα αγωνιστούν Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο, κόντρα σε Ντούσαν Λάγιοβιτς και Τζόρνταν Τόμπσον αντίστοιχα.

Στις γυναίκες, η Σερίνα Γουίλιαμς θα κλείσει το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier αντιμετωπίζοντας το απόγευμα τη συμπατριώτισσά της, Σοφία Κένιν ενώ η “πολύ σκληρή για να πεθάνει”, Ναόμι Οσάκα παίζει με την δήμιο της Μαρίας Σάκκαρη, Κατερίνα Σινιάκοβα στο Lenglen (14:00GR).

Το πρόγραμμα στα τρία κεντρικά court

COURT PHILIPPE-CHATRIER (ώρα έναρξης 12:00 GR)
3-Simona Halep (Romania) v 27-Lesia Tsurenko (Ukraine)
Tsitsipas (Greece) v Krajinovic (Serbia)
1-Novak Djokovic (Serbia) v Salvatore Caruso (Italy)
Antoine Hoang (France) v 14-Gael Monfils (France)
10-Serena Williams (U.S.) v Sofia Kenin (U.S.)

COURT SUZANNE-LENGLEN (ώρα έναρξης 12:00 GR)
9-Fabio Fognini (Italy) v 18-Roberto Bautista Agut (Spain)
1-Naomi Osaka (Japan) v Katerina Siniakova (Czech Republic)
4-Dominic Thiem (Austria) v Pablo Cuevas (Uruguay)
Andrea Petkovic (Germany) v 8-Ashleigh Barty (Australia)

COURT SIMONNE-MATHIEU (ώρα έναρξης 12:00 GR)
30-Dusan Lajovic (Serbia) v 5-Alexander Zverev(Germany)
Anna Blinkova (Russia) v 14-Madison Keys (U.S.)
Jordan Thompson (Australia) v 8-Juan Martin del Potro (Argentina)

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Δύο games ακόμα Στεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα