Με σύντομη περιπέτεια η πρόκριση του Ναδάλ! – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ έχασε το πρώτο του σετ στο φετινό Ρολάν Γκαρός, ωστόσο, αποκατέστησε άμεσα την τάξη κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν για να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του Ρολάν Γκαρός!

Ένα ματς που κυλούσε…περίπατος για τον Ραφαέλ Ναδάλ εξελίχθηκε σε μίνι περιπέτεια!

Ο 32χρονος Ισπανός δεν είχε αντίπαλο στα δύο πρώτα σετ κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν πριν μπορέσει ο Βέλγος να πιάσει εμπνευσμένη απόδοση στο τρίτο σετ

και στερήσει το πρώτο σετ από τον Ναδάλ για το φετινό Ρολάν Γκαρός.

Ωστόσο, ο King of clay αποκατέστησε γρήγορα την τάξη και έκανε δικό του το τέταρτο σετ ώστε να επικρατήσει τελικά του Βέλγου με 6-1, 6-3, 4-6, 6-3 και να προκριθεί στον τέταρτο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Σε δύο μέρη χωρίζεται η τρίτη φετινή νίκη του Ράφα στη διοργάνωση καθώς ήταν ισοπεδωτικός στα δύο πρώτα σετ δίχως να χαρίζει τίποτα στον Γκοφάν.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν, μάλλον ανέλπιστα, στο τρίτο σετ όταν ο Βέλγος έβγαλε ένα τρομερό επιθετικό παιχνίδι, σερβίροντας παράλληλα εξαιρετικά και κατάφερε να φέρει το πρώτο πλήγμα για τον Ναδάλ στη φετινή διοργάνωση με την απώλεια του πρώτου του σετ.

Η ζημιά ήταν όμως πρόσκαιρη.

Ο Ναδάλ φάνηκε προβληματισμένος στο τέλος του τρίτου σετ αλλά στο τέταρτο αποκατέστησε τις απώλειες με τον Γκοφάν να μην μπορεί να πιάσει την τρομερή απόδοση του τρίτου σετ και μοιραία να ηττάται από τον Ισπανό.

Έδειξε πάντως τον τρόπο με τον οποίο δύναται να πληγωθεί ο Ράφα: εξαιρετικά ποσοστά στο πρώτο σερβίς, τρομερή επιθετικότητα και σταθερότητα από τη βασική γραμμή και έξυπνη χρήση του dropshot, ψιλοπράγματα δηλαδή…

Ο Ράφα είναι φυσικά το τεράστιο φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά καθώς αντιμετωπίζει τον Χουάν-Ιγκνάσιο Λοντέρο, Νο78 στον κόσμο, ο οποίος κέρδισε στα πέντε σετ τον Κορεντάν Μουτέ!

Παρασκευή, 31/5: 3ος γύρος Γαλλικό Όπεν
Κlizan (Slovakia) beat Pouille (France) 7-6(4) 2-6 6-3 3-6 9-7
Paire (France) beat Busta (Spain) 6-2 4-6 7-6(1) ret
Federer (Switzerland) beat Ruud (Norway) 6-3 6-1 7-6(8)
Nishikori (Japan) beat Djere (Serbia) 6-4 6-7(6) 6-3 4-6 8-6
Nadal (Spain) beat Goffin (Belgium) 6-1 6-3 4-6 6-3

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Με σύντομη περιπέτεια η πρόκριση του Ναδάλ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα