Η φανέλα του Ντρέικ έφτασε οδικώς στο Τορόντο

Ο Ντρέικ προκάλεσε αίσθηση με την εμφάνισή του στο πρώτο ματς της σειράς των τελικών του ΝΒΑ, όπου φορούσε μια φανέλα του πατέρα του Στεφ Κάρι. Το κακό ήταν πως ο γνωστός ράπερ δεν είχε στην κατοχή του τη συγκεκριμένη φανέλα και πως χρειάστηκε να γίνει αγώνας δρόμου, προκειμένου να βρεθεί αρχικά η φανέλα και στη συνέχεια να φτάσει έγκαιρα στο Τορόντο.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, ο στιλίστας του Ντρέικ αναζήτησε φανέλα του Ντελ Κάρι σε μαγαζί με παλιές φανέλες στο Μπρούκλιν.
Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού τόνισε πως δεν έχει τέτοια φανέλα και πως ίσως ένας γνωστός του έχει μια στην κατοχή του. Τελικά, τα ξημερώματα της ημέρας του αγώνα, ο μάνατζερ του Ντρέικ ήρθε σε επαφή με τον συλλέκτη των φανελών, ο οποίος ήταν ανένδοτος στο να παραχωρήσει τη φανέλα, η οποία έφερε την υπογραφή του πατέρα του Στεφ Κάρι. Όπως τόνισε, είχε αποκτήσει τη φανέλα από ένα πρώην παίκτη των Ράπτορς.

Τελικά, ο συλλέκτης πείστηκε να παραχωρήσει τη φανέλα, έναντι ενός μεγάλου ποσού και στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση, ώστε να φτάσει η φανέλα στο Τορόντο. Συγκεκριμένα, άνθρωπος του Ντρέικ οδήγησε δέκα ώρες έως το Τορόντο, προκειμένου να παραδώσει τη φανέλα στους ανθρώπους του ράπερ και να μπορέσει αυτός να εμφανιστεί στο γήπεδο των “ραπτόρων” και να τρολάρει τον αστέρα των Ουόριορς.
Keywords
Τυχαία Θέματα