Φέντερερ: “Νιώθω υπέροχα” – VIDEO

10:07 1/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ελβετός, παρότι αγωνίζεται στο πρώτο του French Open εδώ και τέσσερα χρόνια

Στο τελευταίο τουρνουά προετοιμασίας στη Ρώμη, απέσυρε τη συμμετοχή του λίγο πριν τον προημιτελικό κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά με πρόβλημα στο πόδι. Εκείνη τη στιγμή, πολλοί θα σκέφτηκαν ότι πολύ δύσκολα θα προλάβει το Παρίσι και πως αν τα καταφέρει να παίξει, οι μέρες του θα είναι μετρημένες…

Ο Ρότζερ Φέντερερ, όμως, συνεχίζει να διαψεύδει τους πάντες και να αποδεικνύει ότι όσο

μεγαλώνει γίνεται καλύτερος, πιο ώριμος και πιο έμπειρος και πλέον είναι έτοιμος για τη δεύτερη εβδομάδα στο Γαλλικό Όπεν.

Μετά τη νίκη με 6-3, 6-1, 7-6(8) επί του Κάσπερ Ρουντ στον 3ο γύρο την Παρασκευή, ο Φέντερερ δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Μερικούς μήνες πριν, δεν ήξερα τι να περιμένω, αλήθεια. Τώρα, ξέρω που είναι το επίπεδό μου. Δεν ξέρω ακριβώς που βρίσκεται το καλύτερό μου, όμως νιώθω ότι είναι εκεί έξω. Ίσως και όχι. Είμαι χαρούμενος να το ανακαλύψω.

“Είναι ωραία που βρίσκομαι στον 4ο γύρο του Roland Garros, μετά από τόσα χρόνια που δεν έχω παίξει εδώ. Για μένα ο πρώτος στόχος ήταν να προχωρήσω βαθιά στο τουρνουά, να δω που είναι το παιχνίδι μου, το επίπεδο φυσικής κατάστασης και το μυαλό μου.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον τρόπο που παίζω. Προσπαθώ να παίζω ελεύθερα και χωρίς να έχω να χάσω τίποτα, ακόμα κι αν γνωρίζω ότι θα είμαι φαβορί στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθώ να παίξω όσο πιο ελεύθερα μπορώ” είπε χαρακτηριστικά ο πρωταθλητής της διοργάνωσης το 2009.

Στον 4ο γύρο, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει τον Λεονάρντο Μάγερ που πραγματοποιεί πολύ καλή παρουσία στο Παρίσι.

To No68 του κόσμου κέρδισε κατά σειρά τους Βέσελι, Σβάρτσμαν και Μαού, ωστόσο σε τρεις αναμετρήσεις με τον Φέντερερ μετράει ισάριθμες ήττες, έχοντας μόλις ένα κερδισμένο σετ απέναντι στον μαέστρο.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

The post Φέντερερ: “Νιώθω υπέροχα” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα