Δύο αδέλφια στα…χαρακώματα!

19:13 2/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Τα αδέρφια Ζβέρεφ, Μίσα και Σάσα, θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στην ATP World Tour στον τρίτο γύρο της Washington!

Όταν αγωνίζεται στο τουρ μαζί με τον αδελφό-ή σου, υπάρχει κάποια στιγμή η πιθανότητα του “εμφυλίου”!

Το έχουν ζήσει κατά κόρον οι αδερφές Williams που έχουν μοιραστεί όχι απλά ματς μεταξύ τους αλλά και τελικούς Slam, το έχουν ζήσει και άλλα αδέρφια όπως οι Μέλτζερ, ήρθε τώρα η ώρα να το ζήσουν και τα αδέλφια Ζβέρεφ!

Κάτι

η ηλικιακή διαφορά, κάτι οι διαφορετικές επιλογές τουρνουά συντέλεσαν στο να μην έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι ως τώρα οι δύο Γερμανοί τενίστες αλλά τελικά η ώρα του “εμφυλίου” ήρθε και θα γίνει σε αμερικανικό έδαφος!

Συγκεκριμένα, στον τρίτο γύρο της Washington ο Αλεξάντερ και ο Μίσα Ζβέρεφ θα βρεθούν στην άβολη θέση να “πικράνουν” ο ένας τον άλλο με φόντο μια θέση στα προημιτελικά του 500ριου τουρνουά!

Ο αριστερόχειρας Μίσα διαθέτει την εμπειρία και το γρήγορο serve and volley παιχνίδι παλαιάς κοπής, ο Αλεξάντερ από την άλλη είναι σαφώς το μεγαλύτερο ταλέντο και πιο πλήρης παίκτης έχοντας ήδη φτάσει μέχρι το Νο3 του κόσμου και αριθμώντας οκτώ τίτλους ATP στα 21 του!

Ο Μίσα, από την άλλη, μόλις φέτος, στα 31 του, πήρε τον πρώτο του τίτλο στο τουρ στο Eastbourne αλλά παίζει την τελευταία διετία το καλύτερο τένις της ζωής του!

Ο Σάσα πάρα πολλές φορές έχει μιλήσει για την παρουσία του αδερφού του σαν υποστηρικτικού παράγοντα στο να ασχοληθεί αρχικά με το τένις και αφετέρου να του δείξει τα “κατατόπια” του τουρ!

“Θα είναι μια ξεχωριστή μέρα για μας! Δεν μπορούν να πουν πολλές οικογένειες ότι τέθηκαν τα παιδιά τους αντιμέτωποι! Και οι δύο θέλουμε τη νίκη!” ανέφερε ο Σάσα.

“Για εμάς, έχουμε ήδη κερδίσει, Το ότι είμαστε και οι δύο εδώ σημαίνει ότι παίζουμε καλό τένις και η οικογένειά μας έκανε καλή δουλειά!” σημείωσε ο πιο ώριμος Μίσα!

Κώστας Αϊτάκης

The post Δύο αδέλφια στα…χαρακώματα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα