Ακάθεκτος ο Γιάρι!

18:53 2/8/2018 - Πηγή: Tennis24
Συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία το τελευταίο διάστημα ο Νίκολας Γιάρι που επιβλήθηκε και του φορμαρισμένου Ματέο Μπερετίνι για να προκριθεί στα ημιτελικά του Κίτζμπουελ!

Αξιοθαύμαστη σταθερότητα δείχνει ο Νίκολας Γιάρι στα τελευταία χωμάτινα τουρνουά της χρονιάς!

O φετινός φιναλίστ του Σάο Πάολο κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην κόκκινη επιφάνεια λίγο πριν μεταπηδήσουμε οριστικά στη σκληρή επιφάνεια της Βόρειας Αμερικής και μετά τη νίκη-ανατροπή κόντρα στον Φερνάντο Βερντάσκο, ήρθε η νέα

μεγάλη επικράτηση εις βάρος του Ματέο Μπερετίνι με 7-5, 6-3.

Ο Μπερετίνι προ ημερών κατακτούσε τον πρώτο τίτλο καριέρας του στο Γκσταντ και είχε κάνει σερί εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι να δεχτεί τελικά το “στοπ” από τον 22χρονο Χιλιανό που γίνεται εμφανώς ολοένα και καλύτερος μέρα με τη μέρα και όσο οι νίκες έρχονται!

Φοβερή πορεία κάνει και ο Ντένις Ιστόμιν που μετά τον υπερασπιστή Φίλιπ Κολσράιμπερ, απέκλεισε και άλλον Γερμανό, τον Μαξιμίλιαν Μάρτερερ με 6-3, 6-3 για να φθάσει στον πρώτο του φετινό ημιτελικό.

Στο ντέρμπι των πιτσιρικάδων, ο Χάουμε Μουνάρ απέκλεισε τον Τάρο Ντάνιελ και θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του πάντα δυνατού στο χώμα ισπανικού τένις στην Αυστρία!

Έσωσε δύο match point και πέρασε ο Κλίζαν!

Πραγματικός γίγαντας ο Σλοβάκος τενίστας, έσωσε δύο match point του Ντούσαν Λάγιοβιτς στο δεύτερο και “τιμώρησε” τον Σέρβο τενίστα κερδίζοντας τον με 4-6, 7-6(6), 6-2 “κλείνοντας” τον ημιτελικό με τον Μουνάρ!

Οι ημιτελικοί του Kitzbuhel

Γιάρι-Ιστόμιν
Μουνάρ-Κλίζαν

Πέμπτη, 2/8: Προημιτελικοί Kitzbuel

Munar (Spain) beat Daniel (Japan) 7-6(3) 6-3
Istomin (Uzbekistan) beat Marterer (Germany) 6-3 6-3
Jarry (Chile) beat Berrettini (Italy) 7-5 6-3
Κlizan (Slovakia) beat Lajovic (Serbia) 4-6 7-6(6) 6-2

KITZBUEL OPEN DRAW | OOP (-1H) | SCORES

Κώστας Αϊτάκης

The post Ακάθεκτος ο Γιάρι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα